پيدا كردن رديف هاي حاوي عبارت هاي Heading3: و Heading2: و Heading1: و...در ستون A و درج نمودن اين عبارت ها به همراه 5 كلمه ي بعد از آنها در سلول كناري از ستو

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • avicenna

• 2018/11/09
    • 7

[حل شده] پيدا كردن رديف هاي حاوي عبارت هاي Heading3: و Heading2: و Heading1: و...در ستون A و درج نمودن اين عبارت ها به همراه 5 كلمه ي بعد از آنها در سلول كناري از ستو

با سلام. در فايل نمونه پيوست شده، يك ستون A با 10000 رديف وجود داره. من ميخوام تمامي رديف هايي كه با عبارت
    Heading3: و Heading2: و Heading1: و...
    شروع شدن رو پيدا كنم و توي سلول كناري شون از ستون B دقيقا عين اون عبارت
    به همراه 10 كاراكتر بعد از آن
    درج بشه. (فاصله خالي بين كلمات را يك كاراكتر در نظر بگيريد).به اين شكل:
    Heading2: Full-Fiel
    Heading2: Full-Field (Ganzfeld) ERG
    Heading2: Idiopathi

Heading2: Idiopathic CNV and Miscellaneous Causes of CNV
    Heading3: Study que
    Heading3: Study questions: 1 Primary prevention study: Will intensive control of blood glucose level slow development and subsequent progression of diabetic retinopathy (neuropathy and nephropathy)?
    2 Secondary intervention study: Will intensive control of blood glucose level slow progression of diabetic retinopathy (neuropathy and nephropathy)?

با تشكر
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    امتحان کنید.
    کد PHP:
    =IFERROR(LEFT(INDEX($A$1:$A$786;SMALL(IFERROR(IF(SEARCH("Heading*";$A$1:$A$786);ROW($A$1:$A$786));"");ROW(A1)););20);""
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• avicenna

• 2018/11/09
      • 7

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      امتحان کنید.
      کد PHP:
      =IFERROR(LEFT(INDEX($A$1:$A$786;SMALL(IFERROR(IF(SEARCH("Heading*";$A$1:$A$786);ROW($A$1:$A$786));"");ROW(A1)););20);""
      با سلام و احترام
      تشکر از لطفتون. خیلی به اون چیزی که می خواستم نزدیک تر شدم. خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید که چطوری میشه هرجا عبارت
      Heading*
      رو پیدا کرد، کل اون عبارت رو در سلول مقابلش بگذاره. مثلا اگه عبارت
      Heading*
      رو توی سلول های A23 و A57 و A89 و... پیدا کرد، اون ها رو توی سلول های روبروشون(یعنی به ترتیب توی
      B23 و B57 و B89 و...)کپی کنه.سوال دوم: من برای اینکه این فرمول رو مثلا توی یه سند با 10 هزار ردیف اعمال کنم، باید چیکار کنم؟ این فرمول رو کپی پیست کنم توی مثلا B2 و با استفاده از Autofill تمام ستون B رو پر کنم؟
      با تشکر از زمانی که برای من میذارین.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

نوشته اصلی توسط avicenna
        با سلام و احترام
        تشکر از لطفتون. خیلی به اون چیزی که می خواستم نزدیک تر شدم. خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید که چطوری میشه هرجا عبارت
        Heading*
        رو پیدا کرد، کل اون عبارت رو در سلول مقابلش بگذاره. مثلا اگه عبارت
        Heading*
        رو توی سلول های A23 و A57 و A89 و... پیدا کرد، اون ها رو توی سلول های روبروشون(یعنی به ترتیب توی
        B23 و B57 و B89 و...)کپی کنه.سوال دوم: من برای اینکه این فرمول رو مثلا توی یه سند با 10 هزار ردیف اعمال کنم، باید چیکار کنم؟ این فرمول رو کپی پیست کنم توی مثلا B2 و با استفاده از Autofill تمام ستون B رو پر کنم؟
        با تشکر از زمانی که برای من میذارین.
        با سلام
        با این توضیحات به فرمول بالا احتیاجی نیست.این فرمول رو در متناسب با ادرس سلول فایلتون قرار بدید و به پایین درگ کنید.
        کد PHP:
        =IFERROR(IF(SEARCH("*Heading";A4);A4;"");""
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..