New tabale Style

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parsa70

• 2016/09/12
    • 81

پرسش New tabale Style

با سلام
    من وقتی یک تیبل سفارشی درست می کنم و برای اون لیستی که انتخاب میکنم عمل نمیکنه و ستر و ستون سفید میمونه علتش رو نمیدونید چی هست؟!؟
    تو چنتا کامپیوتر هم انجام دادم بازم همین جوری هست.
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزيز
    يك عكس يا يك فايل پيوست كنيد لطفا

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
      • 81

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	40.1 کیلو بایت
ID:	134700
      تو قسمت new table style تغییرات رو ایجاد میکنم ولی در کاستوم که مشاهده میکنید همه سطر و ستون سفید هست.
      سپاس

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط parsa70
        [ATTACH=CONFIG]17872[/ATTACH]
        تو قسمت new table style تغییرات رو ایجاد میکنم ولی در کاستوم که مشاهده میکنید همه سطر و ستون سفید هست.
        سپاس
        شما وقتي يك استايل جديد ايجاد ميكنيد بايد براش تنظيمات انجام بديد. مثلا دريف هاي فرد چه ويژگي داشته باشه. رديف هاي زوج چطور؟ ستون ها به چه صورت باشه. هدر و فوتر و ...
        به عكس زير توجه كنيد

Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	60.1 کیلو بایت
ID:	134701

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
          • 81

این ها رو انجام دادم و لی بعد تو کاستوم که مشاهده می کنید هیچ رنگی درست نشده و سطر و ستونم ساده میمونه

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

New Table Style

نوشته اصلی توسط parsa70
            این ها رو انجام دادم و لی بعد تو کاستوم که مشاهده می کنید هیچ رنگی درست نشده و سطر و ستونم ساده میمونه
            سلام دوست عزیز
            توضیحات آقای قاسمیان کاملاً درسته.
            با توجه به عکسی که فرستادید و اینکه عنوان می کنید بر روی چند سیستم دیگر هم اینکار رو کردید و نتیجه مشابهی دریافت کردید؛

تصور من اینه که شما فرمتی برای سطرها و ستون ها و ... انتخاب نکرده اید.

به فایل زیر نگاه کنید و ببینید مراحل را به همین صورت انجام می دهید؟!

شما می توانید همه ی گزینه ها را فرمت بدهید و اگر فرمتی انتخاب نکنید بصورت پیشفرض سفید خواهد ماند.

اگر بازهم به جواب نرسیدید عنوان کنید تا بررسی شود.
            موفق باشید.
            فایل های پیوست شده
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
              • 81

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
              سلام دوست عزیز
              توضیحات آقای قاسمیان کاملاً درسته.
              با توجه به عکسی که فرستادید و اینکه عنوان می کنید بر روی چند سیستم دیگر هم اینکار رو کردید و نتیجه مشابهی دریافت کردید؛

تصور من اینه که شما فرمتی برای سطرها و ستون ها و ... انتخاب نکرده اید.

به فایل زیر نگاه کنید و ببینید مراحل را به همین صورت انجام می دهید؟!

شما می توانید همه ی گزینه ها را فرمت بدهید و اگر فرمتی انتخاب نکنید بصورت پیشفرض سفید خواهد ماند.

اگر بازهم به جواب نرسیدید عنوان کنید تا بررسی شود.
              موفق باشید.
              با سلام و احترام
              با تشکر فراوان از اینکه فیلم تهیه کردید، طبق فیلم شما پیش میرم و آخر فیلم خود شما هم مشخصه که با این که رنگ سطر و ستون ها را عوض کردید، رنگ کل جدول سبز باقیمانده است.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                • 2065
                • 72.00

New tabale Style

نوشته اصلی توسط parsa70
                با سلام و احترام
                با تشکر فراوان از اینکه فیلم تهیه کردید، طبق فیلم شما پیش میرم و آخر فیلم خود شما هم مشخصه که با این که رنگ سطر و ستون ها را عوض کردید، رنگ کل جدول سبز باقیمانده است.
                سلام
                خواهش می کنم
                ببینید من متوجه شدم که شما قبلاً فرمتی برای جدولتون انتخاب نمی کردید درسته؟

حالا که با فرمت دهیِ اختصاصی جدول آشنا شدید لازمه چند مورد رو مدنظر قرار بدید؛

گزینه ی اول (whole table) درواقع فرمت کل جدول است که معمولاًً از رنگ استفاده نمی شود و بیشتر برای تنظیمات کلی شامل

ایجاد و ویرایش نوع Border برای داخل جدول و اطراف آن با انتخاب و سلیقه شماست.

گزینه های دیگر معمولاً برعکس است و بیشتر به رنگ سلول های خاص ( ردیف های اول، ردیف های دوم، سرستون و ... ) بکار می رود.

شما با آزمون و خطا و اصولاً با رعایت دو اصلی که عنوان شد می توانید جدول مورد نظر خودتون رو با نام دلخواه ایجاد نمایید.

اگر بازهم موردی بود که متوجه نشدید عنوان کنید تا من و دوستانم شما را راهنمایی کنیم.
                موفق باشید.

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                [/FONT][/B][/CENTER]
                [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                [/CENTER]

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
                  • 81

سلام بعضی وقتا چرا متنی رو تو اکسل فرمت از table میزنم کلا هیچ تغییری نمیکنه چیکار باید بکنم؟

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
                    • 81

یک فایل ضمیمه کردم که ملاحضه فرمایید، وقتی فرمت از table کلیک میکنم اصلا تغییری تو رنگ نیست[ATTACH]19840[/ATTACH]

کامنت

چند لحظه..