کاربرد ignore-blank در datavalidation

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • msoori

• 2014/08/02
    • 247
    • 83.00

[حل شده] کاربرد ignore-blank در datavalidation

سلام دوستان
    من از datavalidation برای ساختن لیست استفاده کردم، چند تا از سلول های من تو محدوده مورد نظر خالیه
    گزینه ignore blank رو زدم ولی بازم سلول های خالی رو نشون میده!!!!!
    مساله چیه؟
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط msoori
    سلام دوستان
    من از datavalidation برای ساختن لیست استفاده کردم، چند تا از سلول های من تو محدوده مورد نظر خالیه
    گزینه ignore blank رو زدم ولی بازم سلول های خالی رو نشون میده!!!!!
    مساله چیه؟
    سلام دوست عزیز
    اون گزینه مربوط به چیز دیگست. میگه اگه سلول خالی بود هم قبول کنه و خطای ولیدیشن نده. یعنی یا باید یکی از آیتم های لیست رو انتخاب کنی یا اینکه خالی بذاری

برای ساختن لیست بدون درنظر گرفتن سلول های خالی تو انجمن من یکی دو موضوع دیده بودم. سرچ کنید پیدا میشه

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
      • 247
      • 83.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      اون گزینه مربوط به چیز دیگست. میگه اگه سلول خالی بود هم قبول کنه و خطای ولیدیشن نده. یعنی یا باید یکی از آیتم های لیست رو انتخاب کنی یا اینکه خالی بذاری

برای ساختن لیست بدون درنظر گرفتن سلول های خالی تو انجمن من یکی دو موضوع دیده بودم. سرچ کنید پیدا میشه

ممنون
      یعنی اگر من اون تیک رو نزنم، دیگه نباید سلولی رو خالی بذارم ؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط msoori
        ممنون
        یعنی اگر من اون تیک رو نزنم، دیگه نباید سلولی رو خالی بذارم ؟
        فکر کنم خوب توضیح ندادم. بذارید یجور دیگه توضیح بدم
        فرض کنید شما در لیستتون یک مقدار خالی دارید. این مقدار خالی برای اکسل به این مفهوم هست که شما هر متنی بجز اون متن های داخل لیست بذارید قابل قبول هست. این مفهوم در صورتیه که تیک ignor blank فعال باشه
        حالا اگه این تیک رو بردارید دیگه شما اجازه ندارید به غیر از آیتم های موجود در لیست چیز دیگه ای انتخاب کنید. (یعنی یا آیتم های لیست یا خالی)
        تنها نکته مهم در این قضیه اینه که این توضیحات فقط در صورتی هست که شما از name manager استفاده کرده باشید. یعنی بطور مستقیم آدرس دهی نکرده باشید.

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
          • 247
          • 83.00

فکر کنم خوب توضیح ندادم. بذارید یجور دیگه توضیح بدم
          فرض کنید شما در لیستتون یک مقدار خالی دارید. این مقدار خالی برای اکسل به این مفهوم هست که شما هر متنی بجز اون متن های داخل لیست بذارید قابل قبول هست. این مفهوم در صورتیه که تیک ignor blank فعال باشه
          حالا اگه این تیک رو بردارید دیگه شما اجازه ندارید به غیر از آیتم های موجود در لیست چیز دیگه ای انتخاب کنید. (یعنی یا آیتم های لیست یا خالی)
          تنها نکته مهم در این قضیه اینه که این توضیحات فقط در صورتی هست که شما از name manager استفاده کرده باشید. یعنی بطور مستقیم آدرس دهی نکرده باشید.

دوست عزیز ممنون از توضیح خوب شما
          نکته: کاربرد این کجاست
          یعنی کجا ازش استفاده میشه؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط msoori
            دوست عزیز ممنون از توضیح خوب شما
            نکته: کاربرد این کجاست
            یعنی کجا ازش استفاده میشه؟
            خاصيت اين قضيه اينه كه محدوديتي كه ما اعمال كرديم رو بر ميداره. يعني ديگه محدود به اون آيتم هاي ليست نيستيم.
            در واقع جايي كاربرد داره كه ما بخوايم از ليست به اين منظور استفاده كنيم كه از نوشتن متن هاي تكراري جلوگيري كنيم نه محدود كردن

مثلا ما فروش محصولات داريم. در حال ثبت اطلاعات هستيم. اگه فقط چهار محصول جزو پرفروش ترين ها باشه و ما نخوايم براي هربار ثبت اسم محصول رو بنويسيم از اين روش ميتونيم استفاده كنيم

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
              • 247
              • 83.00

خاصيت اين قضيه اينه كه محدوديتي كه ما اعمال كرديم رو بر ميداره. يعني ديگه محدود به اون آيتم هاي ليست نيستيم.
              در واقع جايي كاربرد داره كه ما بخوايم از ليست به اين منظور استفاده كنيم كه از نوشتن متن هاي تكراري جلوگيري كنيم نه محدود كردن

مثلا ما فروش محصولات داريم. در حال ثبت اطلاعات هستيم. اگه فقط چهار محصول جزو پرفروش ترين ها باشه و ما نخوايم براي هربار ثبت اسم محصول رو بنويسيم از اين روش ميتونيم استفاده كنيم

ممنون از صبر و حوصله شما دوست عزیز
              "مثلا ما فروش محصولات داریم ......." این قسمت رو متوجه نشدم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

نوشته اصلی توسط msoori
                ممنون از صبر و حوصله شما دوست عزیز
                "مثلا ما فروش محصولات داریم ......." این قسمت رو متوجه نشدم
                بذاريد يه مثال ديگه بزنم شايد بهتر باشه

در مورد همون فروش محصولات فرض كنيد خريدارهاتون افراد مشخصي هستند. مثلا محصولي داريد كه كارخونه ها و كارگاه ها نياز دارند. اين كارگاه توليدي 4 مشتري ثابت داره و بقيه گاهي ازش خريد ميكنن و يا كلا گذري ازش خريد ميكنن
                اگر قرار باشه هر مشتري جديد مياد ليست آپديت بشه (ليست ديتاوليديشن) كار سختيه. براي اين موارد يك رديف خالي هم قرار ميدن كه بتونيم مشتري هاي گذري رو راحت ثبت كنيم (بدون نياز به اصلاح ديتاوليديشن)

اميدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
                  • 247
                  • 83.00

بذاريد يه مثال ديگه بزنم شايد بهتر باشه

در مورد همون فروش محصولات فرض كنيد خريدارهاتون افراد مشخصي هستند. مثلا محصولي داريد كه كارخونه ها و كارگاه ها نياز دارند. اين كارگاه توليدي 4 مشتري ثابت داره و بقيه گاهي ازش خريد ميكنن و يا كلا گذري ازش خريد ميكنن
                  اگر قرار باشه هر مشتري جديد مياد ليست آپديت بشه (ليست ديتاوليديشن) كار سختيه. براي اين موارد يك رديف خالي هم قرار ميدن كه بتونيم مشتري هاي گذري رو راحت ثبت كنيم (بدون نياز به اصلاح ديتاوليديشن)

اميدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم

ممنون دوست عزیز
                  البته با ترکیب توابعی مثل Offset, CountA هم میشه طوری لیست رو نوشت که آپدیت بشه ؟
                  درسته؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                    • 4598
                    • 100.00

نوشته اصلی توسط msoori
                    ممنون دوست عزیز
                    البته با ترکیب توابعی مثل Offset, CountA هم میشه طوری لیست رو نوشت که آپدیت بشه ؟
                    درسته؟

فكر كنم نتونستم منظورم رو درست برسونم

اولا در مورد جواب اين سوال شما بايد بگم بله درسته ميشه آپديت كرد اما بهتره از تيبل استفاده بشه كه نياز به تابع و .. نداشته باشه
                    دوما منظور من جلوگيري از آپديت كردن همين ليست بود. ليست مشتريان قطعا با جدول فروش از هم جدا هستند. درنتيجه اگر مشتري جديدي داشته باشيد بايد به ليست مشتريان مراجعه كنيد و مشتري جديد رو اضافه كنيد تا بتونيد در ليست استفاده كنيد

با استفاده از اين قابليت كه بحثش شد شما ديگه نياز نداريد حتما به ليست مشتريان رجوع كنيد و ليست رو آپديت كنيد. ميتونيد داخل همون جدول فروشتون مشتري جديد و گذري تون رو وارد كنيد

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
                      • 247
                      • 83.00

فكر كنم نتونستم منظورم رو درست برسونم

اولا در مورد جواب اين سوال شما بايد بگم بله درسته ميشه آپديت كرد اما بهتره از تيبل استفاده بشه كه نياز به تابع و .. نداشته باشه
                      دوما منظور من جلوگيري از آپديت كردن همين ليست بود. ليست مشتريان قطعا با جدول فروش از هم جدا هستند. درنتيجه اگر مشتري جديدي داشته باشيد بايد به ليست مشتريان مراجعه كنيد و مشتري جديد رو اضافه كنيد تا بتونيد در ليست استفاده كنيد

با استفاده از اين قابليت كه بحثش شد شما ديگه نياز نداريد حتما به ليست مشتريان رجوع كنيد و ليست رو آپديت كنيد. ميتونيد داخل همون جدول فروشتون مشتري جديد و گذري تون رو وارد كنيد

عالی
                      الان فوق العاده شده
                      ممنون از شما دوست عزیز و گرامی
                      براتون آرزوی موفقیت دارم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                        • 4598
                        • 100.00

لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتيد تاپيك رو حل شده كنيد

کامنت

چند لحظه..