روش فایفو

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • مریم ف
    • 2018/11/17
    • 2
    • 0.00

[حل شده] روش فایفو

با سلام
    بنده عضو جدید انجمن بزرگ اکسل ایران هستم که معلومات اکسلم در سطح ابتداییه . پیشاپیش بابت ارسال موضوع تکراری معذرت میخوام ،با اینکه اکثر تاپیک هارو مطالعه کردم اما موفق به حل مساله ام نشدم .

بنده میخوام یک فایل اکسل طراحی کنم که بتونم به بصورت دقیق چندین قلم کالا رو با روش فایفو انبار داری کنم ،
    تا حالا بصورت دستی و روی کاغذ کاردکس تشکیل دادم اما خب حتما میدونین که چقد درصد خطا ، اینطوری بالاست .
    کاردکسی که مد نظرمه توی اکسل آماده کردم اما خب نتونستم هیچ فرمولی برای سلول هاش بنوییسم چون آشنایی ندارم و و همچنان باید دستی محاسبه و وارد اکسل کنم .
    ببخشید ک عرایضم طولانی شد من فایلمو میذارم ، اگر دوستی محبت کنه درین زمینه همراهیم کنه تا به نتیجه برسم واقــــــــــــــــــــــــــعا ممنون میشم .

http://s9.picofile.com/file/8343056626/%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B1_fifo.xlsx.html
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    لینک های زیر را ملاحظه کنید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• مریم ف
      • 2018/11/17
      • 2
      • 0.00

خیلی منون از راهنمایی تون ، ولی من تقریبا تمامه این تاپیک هارو چندین بار با مشاهده فایل ها خوندم ولی متاسفانه هیچکدوم پاسخگوی نیاز من نیست .کاش حداقل راهنمایی کنین که برای راه انداختن همچین فایلی ، جایی هست که مراجعه کنم ؟ یا نرم افزار خوبی هست که پیشنهاد بدین ؟

کامنت

چند لحظه..