امنیت در اکسس مورد سوال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Pbapba

• 2015/04/11
    • 46
    • 24.00

امنیت در اکسس مورد سوال

راستش من اکسس کار نکردم و فایل اکسلی دارم که حجم و فرمول های زیادی داره و بسیار سنگین میشه یک بنده خدایی میگفت اگر تو اکسس باشه بهتر از اکسل هست .ایا درسته ؟ و سوالم این هست ایا اکسس هم مثل اکسل میشه فرمول ها یا بگیم کاربر فقط برخی چیز ها را وارد کنه و از برخی موارد خروجی بگیره بدون دیدن همه چیز(مخفی شده ها ) ایا امنیتی داره که از فایل کپی نکنند و منتشر کنند
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط Pbapba
    راستش من اکسس کار نکردم و فایل اکسلی دارم که حجم و فرمول های زیادی داره و بسیار سنگین میشه یک بنده خدایی میگفت اگر تو اکسس باشه بهتر از اکسل هست .ایا درسته ؟ و سوالم این هست ایا اکسس هم مثل اکسل میشه فرمول ها یا بگیم کاربر فقط برخی چیز ها را وارد کنه و از برخی موارد خروجی بگیره بدون دیدن همه چیز(مخفی شده ها ) ایا امنیتی داره که از فایل کپی نکنند و منتشر کنند
    سلام
    برای ایجاد پایگاه عظیم داده ها و جستجوی بین آنها و نیز گزارش گیری ، نرم افزار اکسس قابلیت بیشتری دارد...

در اکسس هم مانند اکسل می توان فرم هایی را ساخت که کاربر فقط بتواند اطلاعاتی را وارد کند و گزارش هایی را استخراج کند.

در مورد امنیت اکسس هم باید گفت همه ی نرم افزارهای آفیس از قابلیت حفظ امنیت محتوا برخوردار هستند

اما خب باید اذعان نمود که همه ی این نرم افزارها از ضریب امنیتیبالایی برخوردار نیستند.

بهترین پیشنهاد برای ثبت داده ها و گزارش گیری استفاده از هر دو نرم افزار هست

یعنی داده های عظیم خود را در اکسس وارد نموده و آن قسمتی از داده ها را که نیاز دارید به اکسل باز گردانید

و متعاقب آن گزارش های خاص و ویژه خود را در نرم افزار اکسل طراحی و ویرایش نمایید.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• Pbapba

• 2015/04/11
      • 46
      • 24.00

بسیار ممنونم

کامنت

چند لحظه..