اعلام نتایج نهایی سری دهم مسابقات مهارت اکسل

Collapse
این تاپیک یک تاپیک مهم است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

سلام
    ما برای مسابقات مهارت اکسل اهداف و برنامه هایی داریم و تا زمانی که بستر مناسبی برای آنها پیدا کنیم، می بایست صبر کنیم.
    ممنون از توجه شما.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• iranlover

• 2014/05/29
      • 68
      • 76.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
      سلام
      ما برای مسابقات مهارت اکسل اهداف و برنامه هایی داریم و تا زمانی که بستر مناسبی برای آنها پیدا کنیم، می بایست صبر کنیم.
      ممنون از توجه شما.

سلام و خداقوت به همه دوستان و متولیان برگزاری مسابقات
      بنده این افتخار رو داشتم که در چند دوره شرکت کنم و بعد از دوره هشتم بارها به سایت سر زدم و اثری از برگزاری دوره جدید ندیدم، بعد فکر کردم برگزاری مسابقات منتفی شده، الان بعد از مدتها اومدم دیدم که متاسفانه دو دوره رو از دست دادم.
      همون زمان هم پیشنهاد داده بودم که زمان برگزاری مسابقات جدید از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه که خودش باعث استقبال بیشتر بچه ها میشه.

به هر حال خدا قوت میگم به همگی و امیدوارم بتونم در دوره ی بعدی کنار بچه ها باشم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط iranlover
        سلام و خداقوت به همه دوستان و متولیان برگزاری مسابقات
        بنده این افتخار رو داشتم که در چند دوره شرکت کنم و بعد از دوره هشتم بارها به سایت سر زدم و اثری از برگزاری دوره جدید ندیدم، بعد فکر کردم برگزاری مسابقات منتفی شده، الان بعد از مدتها اومدم دیدم که متاسفانه دو دوره رو از دست دادم.
        همون زمان هم پیشنهاد داده بودم که زمان برگزاری مسابقات جدید از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه که خودش باعث استقبال بیشتر بچه ها میشه.

به هر حال خدا قوت میگم به همگی و امیدوارم بتونم در دوره ی بعدی کنار بچه ها باشم.
        سلام دوست عزیز
        این پیشنهاد شما قرار بود اجرایی بشه اما به دلیل مشکلات فنی امکان پذیر نشد.
        امیدوارم بتونیم تا شروع دوره بعدی مشکل فنی رو رفع کنیم و بحث اطلاع رسانی رو به بهترین وجه ممکن اجرایی کنیم.

کامنت

چند لحظه..