به حساب نیاوردن سلول های خالی در محاسبه درصد قبولی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pishraw

• 2013/12/11
    • 179
    • 35.00

[حل شده] به حساب نیاوردن سلول های خالی در محاسبه درصد قبولی

با درود
    اساتید محترم سوالی داشتم در مورد به حساب نیامدن سلول های خالی در محاسبه درصد قبولی. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط pishraw
    با درود
    اساتید محترم سوالی داشتم در مورد به حساب نیامدن سلول های خالی در محاسبه درصد قبولی. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام دوست عزیز
    لطفاً منظورتون رو واضح تر بیان کنید.

فایل زیر را نگاه کنید:
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• pishraw

• 2013/12/11
      • 179
      • 35.00

درصد قبولی مربوط به کارنامه دانش آموزی می باشد . می خواهم سلول های که نمره در آن ثبت نشده محاسبه نشود .البته بهتره از تابع countifs استفاده شود که مشکل من به حساب نیاوردن سلول های خالی می باشد که نباید در محاسبه درصد اعمال شود.

کامنت

• pishraw

• 2013/12/11
        • 179
        • 35.00

با سلام
        از تابع countif برای به دست آوردن درصد قبولی ، مربوط به کارنامه دانش آموزان استفاده می کنم ولی یک مشکل وجود داره و آن محاسبه سلول های خالی که فاقد نمره هست می باشد. دوستان کمک کنند که چگونه می توانم از این تابع بدون محاسبه سلول های بدون نمره برای درصد قبولی استفاده کنم.

کامنت

چند لحظه..