پر کردن سلول های خالی یک ستون با شرط

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • M.T

• 2018/10/01
    • 33

[حل شده] پر کردن سلول های خالی یک ستون با شرط

سلام به همه دوستان و عزیزان
    من می خوام با یه کد سلول های خالی یک ستون رو انتخاب و با اولین سلول پر بالای سر خود پر کنم چه باید بکنم
    ممنون از همه شما
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط M.T
    سلام به همه دوستان و عزیزان
    من می خوام با یه کد سلول های خالی یک ستون رو انتخاب و با اولین سلول پر بالای سر خود پر کنم چه باید بکنم
    ممنون از همه شما

سلام دوست عزيز
    فرض كنيد محدوده مورد نظر شما A1 تا A25 باشه. كد مربوطه به اين صورت ميشه

کد:
    Sub Macro1()
        Range("A1:A25").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).Select
        Selection.FormulaR1C1 = "=R[-1]C"
    End Sub

کامنت

• M.T

• 2018/10/01
      • 33

کد:
      Range("Table2[[#Headers],[shomare]]").Select
          Selection.End(xlDown).Select
          Selection.Copy
          Range("Table2[shomare]").Select
        Selection.SpecialCells(xlCellTypeBlanks).Select
          Selection.PasteSpecial

سلام ممنون از شما من از این دستور استفاده کردم ولی اگر خونه خالی نداشته باشد اون ستون پیام خطا در فرمول می دهد ولی اگر خونه خالی داشته باشد این پیام رو نمی دهد درست کار می کنه لطف می کنید راهنمایی کنید
      ممنون از شما و دیگر دوستان

Last edited by Amir Ghasemiyan; 2018/12/01, 14:04. دلیل: قرار دادن كد در تگ مربوطه

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط M.T
        کد:
        Range("Table2[[#Headers],[shomare]]").Select
            Selection.End(xlDown).Select
            Selection.Copy
            Range("Table2[shomare]").Select
          Selection.SpecialCells(xlCellTypeBlanks).Select
            Selection.PasteSpecial

سلام ممنون از شما من از این دستور استفاده کردم ولی اگر خونه خالی نداشته باشد اون ستون پیام خطا در فرمول می دهد ولی اگر خونه خالی داشته باشد این پیام رو نمی دهد درست کار می کنه لطف می کنید راهنمایی کنید
        ممنون از شما و دیگر دوستان

بعيد ميدونم اين كدي كه شما نوشتيد عمل كنه. تعداد سلول هايي كه براي كپي انتخاب ميكنيد با تعداد سلول هايي كه براي پيست انتخاب ميكنيد متفاوته. قاعدتا نبايد عمليات كپي رو انجام بده
        درضمن كدي كه نوشتيد كل محدوده جدول رو انتخاب نميكنه فقط محدوده اول رو ميگيره يعني از ابتداي جدول تا اولين سلول خالي كه برخورد كنه

کامنت

• M.T

• 2018/10/01
          • 33

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
          بعيد ميدونم اين كدي كه شما نوشتيد عمل كنه. تعداد سلول هايي كه براي كپي انتخاب ميكنيد با تعداد سلول هايي كه براي پيست انتخاب ميكنيد متفاوته. قاعدتا نبايد عمليات كپي رو انجام بده
          درضمن كدي كه نوشتيد كل محدوده جدول رو انتخاب نميكنه فقط محدوده اول رو ميگيره يعني از ابتداي جدول تا اولين سلول خالي كه برخورد كنه

من این رو امتحان کردم و فقط سلول های خالی اون ستون رو انتخاب می کنه بعد طبق دستور سلول کپی شده رو پیست می کنه فقط تنها مشکلش اینه که اگر سلول خالی پیدا نکنه خطا می دهد
          من این رو برای گرفتن پشتیبانی از فاکتور خودم استفاده کردم و اگر یک قلم جنس توی فاکتورم باشه خطا می ده در غیر این صورت بیشتر از یک قلم باشه خطا نمی دهد
          توی این فاکتور شماره فاکتور آخر اوین سطر ذخیره می شه بعد این دستور میاد سلول های خالی بعد از اون رو با اون مقدار پر می کنه اگر سلول خالی نباشه خطا میده راه حلی برای اون می خوام
          ممنون از شما
          Last edited by M.T; 2018/12/01, 18:02.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط M.T

من این رو امتحان کردم و فقط سلول های خالی اون ستون رو انتخاب می کنه بعد طبق دستور سلول کپی شده رو پیست می کنه فقط تنها مشکلش اینه که اگر سلول خالی پیدا نکنه خطا می دهد
            من این رو برای گرفتن پشتیبانی از فاکتور خودم استفاده کردم و اگر یک قلم جنس توی فاکتورم باشه خطا می ده در غیر این صورت بیشتر از یک قلم باشه خطا نمی دهد
            توی این فاکتور شماره فاکتور آخر اوین سطر ذخیره می شه بعد این دستور میاد سلول های خالی بعد از اون رو با اون مقدار پر می کنه اگر سلول خالی نباشه خطا میده راه حلی برای اون می خوام
            ممنون از شما
            اوكي اگه ميگيد جواب ميده مشكلي نيست
            تو خط يكي مونده به آخر دستور بنويسيد كه تعداد رديف رو بده. بعد يك if بذاريد بگيد اگر بيشتر از صفر بود عمليات پيست رو انجام بده

کامنت

• M.T

• 2018/10/01
              • 33

من با این دستور مشکل دارم که وقتی یه کا لا باشه و ریف های پایین جدول خالی نباشه از این ایراد میگیره Selection.SpecialCells(xlCellTypeBlanks).Select

- - - Updated - - -

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

نوشته اصلی توسط M.T
                من با این دستور مشکل دارم که وقتی یه کا لا باشه و ریف های پایین جدول خالی نباشه از این ایراد میگیره Selection.SpecialCells(xlCellTypeBlanks).Select

- - - Updated - - -

اوكي. اگه مشكل تو سلكت كردن هست قبل از سلكت كردن تعداد رديف رو بررسي كنيد
                کد:
                Selection.SpecialCells(xlCellTypeBlanks).Rows.Count

کامنت

چند لحظه..