سؤال از اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ویژن
    • 2018/12/04
    • 2

پرسش سؤال از اکسل

با سلام. می خوام در یک فایل اطلاعات دانش پژوهان، یک کد یکتا به هر دانش پژوه بصورت خودکار و بدون دخالت کاربر اختصاص داده بشه و این کد از شماره 100 شروع بشه. بطور دقیق، این کد تا آخرین سلول ستون اول با زدن هر بار اینتر برای ثبت رکورد جدید، درج بشه. با تشکر از همراهی و مساعدت شما
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط ویژن
    با سلام. می خوام در یک فایل اطلاعات دانش پژوهان، یک کد یکتا به هر دانش پژوه بصورت خودکار و بدون دخالت کاربر اختصاص داده بشه و این کد از شماره 100 شروع بشه. بطور دقیق، این کد تا آخرین سلول ستون اول با زدن هر بار اینتر برای ثبت رکورد جدید، درج بشه. با تشکر از همراهی و مساعدت شما
    سلام روز بخیر
    به فرض اینکه اطلاعات شما از ردیف 2 شروع به ثبت میشه در سل a2 فرمول اول و از سل a3 به بعد تابع دوم رو بکار ببرید
    کد PHP:
    =if(b2<>"";100+max($a$1:a1)+1;""
    کد PHP:
    =if(b3<>"";max($a$1:a2)+1;""
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• ویژن
      • 2018/12/04
      • 2

از راهنمایی شما سپاسگزارم. فرمایش شما رو انجام دادم اما پیغام خطا صادر شد. چطور می تونم تصویر پیغام خطا رو خدمت تون ارسال کنم.
      حقیقتا یه مقدار توی این تالار بزرگ و تخصصی گیج شدم. شرمنده ام

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

نوشته اصلی توسط ویژن
        از راهنمایی شما سپاسگزارم. فرمایش شما رو انجام دادم اما پیغام خطا صادر شد. چطور می تونم تصویر پیغام خطا رو خدمت تون ارسال کنم.
        حقیقتا یه مقدار توی این تالار بزرگ و تخصصی گیج شدم. شرمنده ام
        فایل نمونه رو پیوست کردم در هر حل نمونه فایلتون رو قرار بدید تا اصلاح بشه
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..