عدم نمایش سلول فاقد داده در نمودار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

پرسش عدم نمایش سلول فاقد داده در نمودار

با سلام خدمت اساتید گرامی.

میخواستم بدونم چه کنیم تا در رسم نمودار ، سلول های خالی بصورت صفر در چارت نشان داده نشود نمونه پیوست می باشد سپاس فراوان

(موارد مطرح شده قبلی رو هم چک کردم اما فایده ای نداشت)
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط fokker
    با سلام خدمت اساتید گرامی.

میخواستم بدونم چه کنیم تا در رسم نمودار ، سلول های خالی بصورت صفر در چارت نشان داده نشود نمونه پیوست می باشد سپاس فراوان

(موارد مطرح شده قبلی رو هم چک کردم اما فایده ای نداشت)
    سلام دوست عزیز
    راحت ترین کار اینه که کاری کنید تا ستون اعداد، عدد صفر رو نشون نده یعنی بجای
    سلول خالی ارور n/a# رو نمایش بده.

بعنوان مثال از یک
    ستون کمکی استفاده کنید و فرمولی بنویسید که اگر ستون اعداد خالی بود ارور بده و درغیر اینصورت خود عدد رو نمایش بده.

فرمولی مثل این:
    کد PHP:
    =if(c2<>"";c2;na())

:
    یا

=if(c2<>"",c2,na()) 
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

متشکرم .
      اما با عرض معذرت : میشه بر روی فایل پیوستی من انجام و نمونه رو بزارید . ممنون میشم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط fokker
        متشکرم .
        اما با عرض معذرت : میشه بر روی فایل پیوستی من انجام و نمونه رو بزارید . ممنون میشم
        فایل پیوستی شما پاورپوینت هست.
        با توجه به داده ها نمودار شما بصورت زیر خواهد بود.
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        Last edited by حسام بحرانی; 2018/12/05, 23:07.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
          • 336

با سلام مجدد . تشکر اما شرطهای که من در ستونهای c و d نوشته بودم رو تغییر و منجر به تغییر نحوه نمایش دیتا لیبل ها شده است.؟

در ستونهای C و D شرطهای هست که اگر داده ستون B از عدد نوشته شده در سلول H2 (در سلول H2 رنگ عدد نوشته شده سفید شده تا مخفی بشه)کمتر یا بیشتر شد دیتا لیبل سبز یا قرمز بشه ، اما شرط شما ، این عمل رو تغییر داده.
          Last edited by fokker; 2018/12/06, 08:41.

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
            • 336

نوشته اصلی توسط fokker
            با سلام مجدد . تشکر اما شرطهای که من در ستونهای c و d نوشته بودم رو تغییر و منجر به تغییر نحوه نمایش دیتا لیبل ها شده است.؟

در ستونهای C و D شرطهای هست که اگر داده ستون B از عدد نوشته شده در سلول H2 (در سلول H2 رنگ عدد نوشته شده سفید شده تا مخفی بشه)کمتر یا بیشتر شد دیتا لیبل سبز یا قرمز بشه ، اما شرط شما ، این عمل رو تغییر داده.
            میشه یطوری دوتا شرط رو باهم ترکیب کرد که هم عمل مدنظر شما و هم من انجام بشه ؟؟؟؟

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
              • 2065
              • 72.00

If ; or

نوشته اصلی توسط fokker
              میشه یطوری دوتا شرط رو باهم ترکیب کرد که هم عمل مدنظر شما و هم من انجام بشه ؟؟؟؟
              از ترکیب تابع if با تابع or استفاده کنید. بعنوان مثال فرمول ستون c را اینطور تعریف کنید:
              کد PHP:
              =if(or(b2>$h$2;b2="");na();b2)

:
              یا

=if(or(b2>$h$2,b2=""),na(),b2
              موفق باشید.
              [/FONT][/B][/CENTER]
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..