كمك فوري در اشتراك و اجتماع در اكسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • violat

• 2012/05/02
    • 7

RE: كمك فوري در اشتراك و اجتماع در اكسل

نوشته اصلی توسط vatanparast
    سلام
    دوست عزیز جواب سوالتو تو فایل پیوست میتونی ببینی اجتماع تو دو مرحله بدست میاد البته تو یک مرحله هم میشه بدست اورد ولی فرمول طولانی و پیچیده میشه
    vatanparast عزیز
    خدایی این فرمولی که نوشتی واسه اشتراک و اجتماع آخرشه من که نفهمیدم چی به چی شد ولی کپی پیست میکنم همیشه استفاده میکنم ممنون
    میشه فهمید چی به چی شده؟

[hr]
    نوشته اصلی توسط komeilex
    در مورد اجتماع-اشتراک با Advance Filter نتونستم کاری کنم. این کارو با Conditional Formatting انجام داد. فایل رو ضمیمه کردم. یه نگاهی بندازین ببینین منظورتون همین بود.
    http://www.2shared.com/file/BZgOdKTa/-_online.html
    آره منظورم همینه دستت طلا
    ولی نمیدونم چرا فیلتر شمارو کپی میکنم پاک میکنم خودم میخوام سعی کنم فقط ستون دوم رو اعدادش رو بی رنگ میکنه و کاری به ستون اول نداره چرا مثل مال تو دو ستونه بی رنگ نمیشه؟

حالا بخوایم به اکسل بگیم این اعدادی که فقط قابل دیدنه ببره یه جای دیگه کپی کنه چیکار کنم؟

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

سلام
      برای درک بهتر از تب formulas/formula auditing گزینه evaluate formula انتخاب کن و مرحله به مرحله فرمول رو اجرا کن متوجه میشی البته در ستون d هم فرمولی نوشته شده که قابل مشاهده نیست اگه رو سل ها کلیک کنی فرمول رو در قسمت formula bar میتونی ببینی در مورد فیلم هم سعی خودمو میکنم ولی اگه کارایی که گفتم بکنی می فهمی چی به چی هس ، برای اضافه کردن ردیف های بیشتر رو فرمول دابل کلیک کن و محدوده هایی که به صورت مستطیل های رنگی دیده میشه با ماوس بگیر و گسترش بده یا اینکه محدوده هارو تو فرمول افزایش بده و مجددا ctrl+shift+enter رو بزن اگه نتونستی بگو یه فایل دیگه برات درس کنم البته ایمیل بده تا برات ایمیلش کنم
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• violat

• 2012/05/02
        • 7

vatanparast عزیز سخته نفهمیدم فرمول چی به چیه ولی ممنون تونستم ستون و ردیف اضافه کنم
        .............
        komeilex عزیز تو این فایل http://www.2shared.com/file/BZgOdKTa/-_online.html
        نمیدونم چرا فیلتر شمارو کپی میکنم پاک میکنم خودم میخوام سعی کنم فقط ستون دوم رو اعدادش رو بی رنگ میکنه و کاری به ستون اول نداره چرا مثل مال تو دو ستونه بی رنگ نمیشه؟

حالا بخوایم به اکسل بگیم این اعدادی که پررنکه و فقط قابل دیدنه ببره یه جای دیگه کپی کنه چیکار کنم؟

کامنت

• komeilex

[align=justify]دوست عزیز همون طور که می دونین من این کارو با conditional formatting انجام دادم و با این کار فقط فرمت داده ها تغییر می کنه و ینی اینکه داده ها دارای ویژگی خاصی نمی شن که بشه اونارو از هم جدا کرد (البته تا جایی که من می دونم) ولی شما می تونی داده ها رو با همین فرمت شرطی جای دیگه کپی کنی به طوری که اشتراک ها دیده نشن.
          در مورد سوال اولتون هم حدس من اینه که شما شرط رو درست تعریف نکردین. اگر این کارو درست انجام بدین حتما جواب میده. مثلا اگر داده هات تو رنج a2:b8 باشن، شرط به صورت زیر تعریف میشه.
          COUNTIF($A$2:$B$8;A2)>1[/align]

کامنت

• violat

• 2012/05/02
            • 7

komeilex عزیز چطوری داده ها رو با همین فرمت شرطی جای دیگه کپی کنم؟

کامنت

• komeilex

من که این کارو با همون کپی و پیست معمولی انجام می دم و فک می کنم واسه شمام باید جواب بده. آزمایش کردین؟

کامنت

چند لحظه..