من در یوزرفرمی که ایجاد کردم به وسیله یک کلیدی عکسی را در Image بارگذاری میکنم تا اینجای کار درسته یک مشکل کوچیکی که من تو این فرم دارم تو شیتم یک قسمت برای این عکس در نظر گرفتم چطور میتونم این عکس را میتونم در سل مورد نظر کپی کنم که اونجا بمونه
جای گذاری عکس در اکسل
Collapse
X
-
سلام
من در یوزرفرمی که ایجاد کردم به وسیله یک کلیدی عکسی را در Image بارگذاری میکنم تا اینجای کار درسته یک مشکل کوچیکی که من تو این فرم دارم تو شیتم یک قسمت برای این عکس در نظر گرفتم چطور میتونم این عکس را میتونم در سل مورد نظر کپی کنم که اونجا بمونه[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]برچسب ها: هیچکدام -
[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR] -
سلام دوست عزيز
بله راهكار داره. از تب developer آبجكت image رو به صفحه اكسلتون اضافه كنيد. بعد در قسمت كدنويسي شيت ميتونيد از اين كد استفاده كنيد.
با دابل كليك كردن روي عكس پنجره انتخاب عكس باز ميشه و ميتونين عكس مورد نظر رو انتخاب كنيد.
کد:Private Sub Image1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean) Image1.Picture = LoadPicture(Application.GetOpenFilename) End Subکامنت
-
ممنون از راه حلتون این مورد را خودم با یک روش دیگه انجام دادمسلام دوست عزيز
بله راهكار داره. از تب developer آبجكت image رو به صفحه اكسلتون اضافه كنيد. بعد در قسمت كدنويسي شيت ميتونيد از اين كد استفاده كنيد.
با دابل كليك كردن روي عكس پنجره انتخاب عكس باز ميشه و ميتونين عكس مورد نظر رو انتخاب كنيد.
کد:Private Sub Image1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean) Image1.Picture = LoadPicture(Application.GetOpenFilename) End Sub
من از کد زیر استفاده کردم
ولی من منظورم این بود که همین کار را از طریق یوزر فرم انجام بدمکد PHP:Private Sub ComDisplayPhoto_Click()
Application.ScreenUpdating = False
Dim myobj
Dim Pictur
Set myobj = ActiveSheet.DrawingObjects
For Each Pictur In myobj
If Left(Pictur.Name, 7) = "picture" Then
Pictur.Select
Pictur.Delete
End If
Next
Dim EmployeeName As String, T As String
myDir = "C:\Users\Welcome\Pictures\Employees\"
EmployeeName = Range("A2")
T = ".jpg"
Range("C11").Value = EmployeeName
On Error GoTo errormessage:
ActiveSheet.Shapes.AddPicture Filename:=myDir & EmployeeName & T, linktofile:=msoFalse, savewithdocument:=msoTrue, Left:=190, Top:=30, Width:=140, Height:=140
errormessage:
If Err.Number = 1004 Then
MsgBox ".فايل وجود ندارد" & vbCrLf & "!نام کارمند را برسي کنيد", vbMsgBoxRight, " خطاي اطلاعات "
Range("A2").Value = ""
Range("C10").Value = ""
End If
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
تو یوزر فرم عکس فرخوانی و در اون نمایش داده بشه و با زدن کلید ثبت عکس در شیت جایگذاری بشهLast edited by میثم مقدم نیا; 2018/12/17, 23:00.[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
یوزرفرم یا غیر یوزرفرم تفاوتی نداره که دوست عزیز
مهم عملیات دریافت عکس هست که یک خط هست کلا. حالا میخواید اینو داخل یک ایونت در ورکشیت بذارید میخواهید روی ایونت کلیک روی یک دکمه در یوزرفرم. هیچ تفاوتی نمیکنهکامنت

کامنت