استفاده ار نام محدوده ها در تابع sumifs

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • پیام

• 2013/10/04
    • 282
    • 62.00

پرسش استفاده ار نام محدوده ها در تابع sumifs

با دورد. در زمان استفاده از تابع sumifs اگه بخوایم از نام محدوده برای شرط استفده کنیم به چه صورتی باید در فرمول نوشته بشه؟ مثلا در فرمول پیوست شده بخش قرمز رنگ.
    IFERROR(SUM((var_1=C6)*(off_1=B6)*(year_1=A6)*(std ton_1>ton_1)*(ton_1>0)*(area_1*ton_1))/SUMIFS(area_1;var_1;C6;off_1;B6;year_1;A6;stdton_1;">"&ton_1;ton_1;">0");"")
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    هميشه و در تمام توابع ميشه از نام محدوده‌ها استفاده کرد و اصلا اين يکي از کاربردهاي نامگذاري محدوده‌هاست.
    بنابراين بين اين تابع با توابع ديگه فرقي نيست.
    ولي مشکلي که در فرمول شما هست اين نيست که از نام استفاده کرديد اينه که از نام به درستي استفاده نکرديد
    مثلا فرض کنيد محدوده A1:B3 به نام hadi نامگذاري بشه. حالا اگه مثلا تو سلول C1 شما بنويسيد =hadi جوابتون ميشه value
    چون يک سلول نميتونه مساوي يک محدوده باشه . بنابراين اگه مثلا مثل فرمولتون بنويسيد &hadi بازم پيام خطا ميده
    اينا کليات بود که عرض کردم ولي نفهميدم شما در نام ton_1 چند تا سلول دارد و در تابع دنبال چي هستيد که دقيق بگم چيکار کنيد
    اگه لازمه بيشتر و دقيقتر به سوالتون بپردازيد

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
      • 282
      • 62.00

ممنون از پاسختون. ببینید دوست عزیز من توی فرمول همونطور که میبینید چند شرط برای محاسبه یک میانگین وزنی قرار دادم. بخشی که قرمز رنگ شده در واقع این شرط هست که محدوده ton_1 از stdton_1 کوچکتر باشه. این شرط رو در زمانی که مثلا فقط یک عدد باشه مشکلی نیست ولی وقتی برای دو محدوده بخوایم استفاده کنیم مشکل پیدا می کنم.

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
        • 237
        • 86.00

سلام مجدد
        بنظرم تو بکارگيري تابع sumifs و مفهوم اون بايد دقت کنيم
        اين تابع جمع بخشي از محدوده (که يک سطر يا ستون هست) رو ميده وقتي که سلولهاي متناظر اونها (روبروي اونها يا زيرشون) شرط خاصي رو داشته باشند
        پس شما در شروطي که براش ميزارين حق ندارين دو تا محدوده رو مقايسه کنيد يعني لازمه يک محدوده (که روبروشه يا زيرشه) رو با يک شرط (که يک عبارت شرطي تايپ‌شده يا خروجي يک فرمول در يک سلول هست) مقايسه کنيد
        اينا چيزي بود که از سوالتون فهميدم
        ولي اگه فايلتون رو بزاريد ميتونم بگم که مشکل چيه و اينکه اصلا آيا درست اشکال کار رو فهميدم يا خير

کامنت

چند لحظه..