شرط if

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ereee

• 2017/07/12
    • 8
    • 23.00

پرسش شرط if

سلام دوستان من یک شیت به نام حاضر دارم میخوام زمانی که در یوزر فرم کد ملی رو وارد میکنم اگه در شیت حاظر کد ملی بود پیغامی نمایش داده نشه ولی اگه در حاظر نبود پیغام در لیست وجود ندارد نمایش داده بشه ممنون
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    فايل مربوطه را کدنويسي کردم و براتون گذاشتم
    موفق باشيد
    هادي
    فایل های پیوست شده

کامنت

• ereee

• 2017/07/12
      • 8
      • 23.00

نوشته اصلی توسط hadi1980
      سلام
      فايل مربوطه را کدنويسي کردم و براتون گذاشتم
      موفق باشيد
      هادي
      ممنون لطف کردید ولی منظور من به این صورت نبود یکم پیچیده نوشتید کدهارو ساده تر میخوام ببینید من در شیت خودم مجموعه ای از اطلاعات مثل نام و نام خانوادگی نام پدر و.... که یکی از این ستون ها j هست که کد ملی داخلشه و این اطلاعات امکان داره بیش از 1000 ردیف باشه پس میخوام محدود نباشه و چک کنه اگه کد ملی بود در مسیج باکس نشون بده هست و اگه نبود نشون بده نیست
      Last edited by ereee; 2019/01/09, 21:46.

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

نوشته اصلی توسط ereee
        ممنون لطف کردید ولی منظور من به این صورت نبود یکم پیچیده نوشتید کدهارو ساده تر میخوام ببینید من در شیت خودم مجموعه ای از اطلاعات مثل نام و نام خانوادگی نام پدر و.... که یکی از این ستون ها j هست که کد ملی داخلشه و این اطلاعات امکان داره بیش از 1000 ردیف باشه پس میخوام محدود نباشه و چک کنه اگه کد ملی بود در مسیج باکس نشون بده هست و اگه نبود نشون بده نیست
        دوستمون زحمتش را کشیدن و شما کافیه حلقه را گسترش بدید مثلا به جای 100 عدد 1000 یا 10000 را بیشتر را بگذارید.
        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
          • 237
          • 86.00

سلام مجدد
          يه راه قشنگتر هم بجاي استفاده از اون عدد 100 يا 1000 يا ... استفاده از اين کد هست که خودش ميره آخرين رديف اطلاعات زير سلول A2 رو شماره اش رو برميداره
          Range("A2").End(xlDown).Row
          و اينکه اونجوري که خواستين کد رو اصلاح و ساده کردم و دوباره گذاشتم
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..