سلام دوستان من یک شیت به نام حاضر دارم میخوام زمانی که در یوزر فرم کد ملی رو وارد میکنم اگه در شیت حاظر کد ملی بود پیغامی نمایش داده نشه ولی اگه در حاظر نبود پیغام در لیست وجود ندارد نمایش داده بشه ممنون
شرط if
Collapse
X
-
سلام
فايل مربوطه را کدنويسي کردم و براتون گذاشتم
موفق باشيد
هاديفایل های پیوست شده -
ممنون لطف کردید ولی منظور من به این صورت نبود یکم پیچیده نوشتید کدهارو ساده تر میخوام ببینید من در شیت خودم مجموعه ای از اطلاعات مثل نام و نام خانوادگی نام پدر و.... که یکی از این ستون ها j هست که کد ملی داخلشه و این اطلاعات امکان داره بیش از 1000 ردیف باشه پس میخوام محدود نباشه و چک کنه اگه کد ملی بود در مسیج باکس نشون بده هست و اگه نبود نشون بده نیستLast edited by ereee; 2019/01/09, 21:46.کامنت
-
ممنون لطف کردید ولی منظور من به این صورت نبود یکم پیچیده نوشتید کدهارو ساده تر میخوام ببینید من در شیت خودم مجموعه ای از اطلاعات مثل نام و نام خانوادگی نام پدر و.... که یکی از این ستون ها j هست که کد ملی داخلشه و این اطلاعات امکان داره بیش از 1000 ردیف باشه پس میخوام محدود نباشه و چک کنه اگه کد ملی بود در مسیج باکس نشون بده هست و اگه نبود نشون بده نیست[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
سلام مجدد
يه راه قشنگتر هم بجاي استفاده از اون عدد 100 يا 1000 يا ... استفاده از اين کد هست که خودش ميره آخرين رديف اطلاعات زير سلول A2 رو شماره اش رو برميداره
Range("A2").End(xlDown).Row
و اينکه اونجوري که خواستين کد رو اصلاح و ساده کردم و دوباره گذاشتمفایل های پیوست شدهکامنت
کامنت