من یک فایل دارم که در دو شیت اول چطوری میتونم با زدن چک باکس سطر مربوطه در شیت آخر مصوبات کمیته درج بشه و هم زمان با انتخاب هر آیتم مبلغ اون از نقدینگی کم بشه تشکر از دوستان همیشه همراه
چک باکس
Collapse
X
-
چک باکس
با عرض ادب و احترام خدمت اساتید محترم
من یک فایل دارم که در دو شیت اول چطوری میتونم با زدن چک باکس سطر مربوطه در شیت آخر مصوبات کمیته درج بشه و هم زمان با انتخاب هر آیتم مبلغ اون از نقدینگی کم بشه تشکر از دوستان همیشه همراهبرچسب ها: هیچکدام -
سلام
اول اينکه نميدونم چرا دوست داريد با چک باکس اون هم تو شيتهاي اکسل کار کنيد
توجه کنيد که اين چک باکسها هيچ هويت درست و حسابي تو شيت ها ندارند و مثلا نميشه فهميد الان کجا هستند يا به کدوم سطر مربوط ميشوند
بهرحال چون برام جذاب بود و البته کمي سخت علاقمند شدم که براتون بنويسم و اتفاقا برنامه جالبي شد
هرچند ميشد خيلي خيلي سادهتر نوشت (مثلا بجاي چک باکس از مقدار عدد صفر و يک تو اون سلول استفاده ميکرديد.
تو اين برنامه در همه شيتها هرچي چک باکس هست رو جستجو ميکنه و با يک فرمول رياضي ساده حدس ميزنه که تو کدوم سطر هست (يعني ارتفاع سطرها رو نبايد کم و زياد کنيد چون غلط محاسبه ميشه)
ماکرويي به فايل اضافه کردم با اسم generate_report که وقتي اجراش ميکنيد اينکاري که خواستيد رو انجام ميده
سوال دومتون هم نفهميد که بايد اختلاف رو کجا بنويسه و چون خيلي ساده است خودتون ميتونيد
موفق باشيد
هاديفایل های پیوست شده -

کامنت