صدور کارنامه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • morteza71

• 2019/01/06
    • 18

[حل شده] صدور کارنامه

با سلام محضر اساتید محترم
    جدول دیتا یی دارم که شامل بیش از 50 ستون که در هر ستون کد یک درس ثبت شده و سطرهائی که حاوی اطلاعات شرکت کنندگان در دوره های مختلف آموزشی هستش . در هر دوره یک شخص ممکنه فقط در یک یا چند درس شرکت کنه و نمراتش ثبت بشه . همین شخص ممکنه در چندین دوره شرکت کرده و نمرات ایشان در همین دیتابیس ذخیره بشه . حالا میخوام برای این شخص از انبوه دیتا های موجود کارنامه صادر کنم . لطفا راهنمایی بفرمائید . نمونه فایل رو گذاشتم . متشکر
    فایل های پیوست شده
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

با سلام
    برنامه موردنظر را در فايل ضميمه نوشتم برايتان
    فقط ماکروي اون رو اجرا کنيد
    موفق باشيد
    هادي
    فایل های پیوست شده

کامنت

• morteza71

• 2019/01/06
      • 18

متاسفانه فایل باز نمیشه

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
        • 237
        • 86.00

لطفا دقيقا بگيد فايل باز نميشه يعني چي؟
        1- فايل Rar باز نميشه (نياز به نرم افزار winrar داريد)
        2- فايل xlsm داخل اون رو نميتونيد بازکنيد (لازمه اکسل شما از 2007 به بالا باشه)
        3- ماکرو در فايل xlsm رو مي بينيد ولي اجرا نميشه (لازمه تو trust center تنظيماتي رو عوض کنيد)
        الان دقيقا در کدوم مرحله هستيد؟

کامنت

• morteza71

• 2019/01/06
          • 18

نوشته اصلی توسط hadi1980
          لطفا دقيقا بگيد فايل باز نميشه يعني چي؟
          1- فايل Rar باز نميشه (نياز به نرم افزار winrar داريد)
          2- فايل xlsm داخل اون رو نميتونيد بازکنيد (لازمه اکسل شما از 2007 به بالا باشه)
          3- ماکرو در فايل xlsm رو مي بينيد ولي اجرا نميشه (لازمه تو trust center تنظيماتي رو عوض کنيد)
          الان دقيقا در کدوم مرحله هستيد؟

متشکرم هادی جان . حل شد . اشکال از دانلود منیجر من بود . سالم باشی انشاالله

کامنت

• morteza71

• 2019/01/06
            • 18

نوشته اصلی توسط morteza71
            متشکرم هادی جان . حل شد . اشکال از دانلود منیجر من بود . سالم باشی انشاالله
            تو این کوئری ، کد ملی رو از یک مسنجر باکس می گیره . اگه بخواهیم متغیر code ، مقدار اولیه اش رو برای جستجو از یه سل (مثلا همون b2 تو شیت کارنامه) بگیره تکلیف چیه ؟

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
              • 170

در صورتی که از افیس 2010 یا 2013 استفاده میکنید ابتدا افزونه Power Query را از لینک زیر دانلود و نصب کنید
              Microsoft Power Query for Excel is an Excel add-in that enhances the self-service Business Intelligence experience in Excel by simplifying data discovery, access and collaboration. (Note: The Microsoft Power Query add-in for Excel 2010/2013 is no longer being updated by Microsoft. Please upgrade to a newer Excel version.)

برای افیس 2016 و بالاتر نیازی به افزونه فوق نیست

توجه کنید، در صورت بروزرسانی شیت DataAll کافیست بعد از قرارگیری در جدول کارنامه (شیت Karname) از سربرگ Data گزینه Refresh All را بزنید تا داده‌های جدول کارنامه هم بروزرسانی شوند. ضمن اینکه میتوانید کد ملی و کد درس را نیز فیلتر کنید.
              فایل های پیوست شده

کامنت

• morteza71

• 2019/01/06
                • 18

متشکر از زحمات جنابعالی . با pivot table آشنا هستم . میخواستم کمی حرفه ای تر به یک شیت کارنامه که قابل پرینت باشه برسم . دیتا بیس من بیشتراز 3000 رکورد داره

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
                  • 237
                  • 86.00

نوشته اصلی توسط morteza71
                  تو این کوئری ، کد ملی رو از یک مسنجر باکس می گیره . اگه بخواهیم متغیر code ، مقدار اولیه اش رو برای جستجو از یه سل (مثلا همون b2 تو شیت کارنامه) بگیره تکلیف چیه ؟
                  خواهش ميکنم
                  لازمه بجاي کد زير (خطوط اول برنامه هست)
                  code = InputBox("please enter your ID code") + 0
                  از اين کد استفاده کنيد
                  کد HTML:
                  code = Sheets("کارنامه").Range("B2")

کامنت

چند لحظه..