مرحوم محمد محمدی

🖤 پیام تسلیت

با نهایت تأسف و تأثر، باخبر شدیم جناب آقای محمد محمدی با نام کاربری smartman ، از مدیران ارزشمند انجمن اکسل ایران، دار فانی را وداع گفته‌اند.

ایشان سال‌ها با دانش، تجربه، اخلاق نیکو و روحیه کمک به دیگران، سهم بزرگی در رشد و پویایی انجمن داشتند و خاطره حضور ارزشمندشان همواره در ذهن اعضای انجمن باقی خواهد ماند.

مدیریت و اعضای انجمن ExcelIran این ضایعه را به خانواده محترم ایشان، دوستان و تمامی اعضای انجمن تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارند.

انا لله و انا الیه راجعون

فیلتر دو ستون در یوزر فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ereee

• 2017/07/12
    • 8
    • 23.00

فیلتر دو ستون در یوزر فرم

سلام به دوستان عزیزم چطور میتونم در یوزر فرم دو ستون یا بیشتر از در یک شیت رو فیلتر کنم به عنوان مثال من ۶ ستون دارم که دو ستون ان رو نیاز دارم فیلتر کنم ولی هردو ستون محتوای یکسان داره به عنوان مثال دو ستونی که میخوام فیلتر بشه هردو داخلش عدد ۰ و ۱ هست میخوام با فیلتر اونایی که هردو ۱ یا هردو ۰ یا یکی ۰ و یکی ۱ باشه فیلتر کنم ممنون میشم کمکم کنید
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    راحتترين راه براي اينگونه فيلترنمودن خاص استفاده از يک ماکروي کوچولو هست نه ابزار فيلتر اکسل
    اونوقت شما ميتونيد با چند تا شرط ساده هرکاري انجام بديد من جمله فيلترکردن با هر شرايطي که دوست داريد
    موفق باشيد
    هادي

کامنت

• ereee

• 2017/07/12
      • 8
      • 23.00

نمونه ای از این کد رو میتونید مثال بزنید

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
        • 237
        • 86.00

سلام مجدد
        نمونه ندارم
        اگه مشکلي نيست فايل بزاريد و دقيق درخواست رو بگيد تا دقيقا اوني که ميخواهيد رو کدنويسي کنم

کامنت

چند لحظه..