Character placeholder جهت عدد 0

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • master

• 2010/07/18
    • 118

Character placeholder جهت عدد 0

سلام
    توی یه فایل اکسل به کد دید به شکل زیر:
    کد:
    Print #FileNum, Format$(CellValue, String(FieldWidth, "@"))
    وقتی تست کردم کد فوق میومد مقدار سلول رو توی یه فایل تکست مینوشت به اینصورت که اگه طولش کمتر از متغییر FieldWidth بود با اسپیس پر میکرد
    مثلا اگه متغیر FieldWidth عدد 10 بود و مقدار سلول هم ali بود به همچین چیزی درست میکرد(اول 7 تا فاصله هست بعد کلمه ali)
    کد:
    "       ali"
    بعد که رفتم خوندم نوشته بود @ یه placeholder هست به این صورت که بقیه مقادیر رو با اسپیس پر میکنه تا به تعداد FieldWidth برسه (یا در واقع میاد به تعداد متغیر FieldWidth اسپیس در نظر میگرده بعد اونا رو با کارکتر های موجود از سمت راست پر میکنه)
    حالا من دنبال یه همچین کدی هستم با این تفاوت که به جای اسپیس با 0 پر کنه خودم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید اصلا میشه با این تابع همچین کاری کرد؟
    ضمنا اون $ رو بروی فرمت کارش چی هست؟
    با تشکر
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    من هم کلي بررسي و جستجو کردم
    بنظر مياد براي placeholder ها فقط فاصله ميتونه بصورت نامحدود جايگذاري بشه
    يعني اگرچه 0 هم يه placeholder هست ولي اگه ميخواهيم اونو بزاريم بايد بگيم دقيقا چند تا ميخواهيم بزاره
    مثلا بايد تو فرمت بگيم 000.0000 که اينجوري اگه هر عددي وارد کنيم که سه رقمي نباشه سمت چپ عدد به تعداد لازم صفر ميزاره تا سه رقمي بشه و همچنين با 5 رقم اعشار يا 5 تا صفر بعد از مميز
    خلاصه اينکه براي اونکاري که شما داري ميتوني از اين روش استفاده کني (کافيه فرمت سلولها رو مثل مثال من بزاريد) ولي براي حالت عمومي و کلي و مثل @ نميشه
    راستي مگه جواب من توي اون يکي پست کمکتون نکرد که بازم داريد تلاش ميکنيد تا راهکار پيدا کنيد
    موفق باشيد
    هادي

کامنت

چند لحظه..