پیشاپیش ازتون ممنونم
درست کردن فرم تگ انبار داری
Collapse
X
-
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید عزیز.نمیدنم این سوالی که میخوام بکنم قابلیت اجرا تو اکسل رو داره یا نه. من تو یه شیت لیت اقلام تو انبار و دارم شامل کد کالا و نام کالا و چیزای دیگه حالا من میخوام یه فرم تک انبار گردانی درست کنم و تو این فرم بتونم یه فرمولی بدم که نام و کد کالا و سایر مشخصات بیاد تو این فرم بشینه.
پیشاپیش ازتون ممنونمبرچسب ها: هیچکدام -
ساخت لیبل در اکسل
سلام دوست عزیز
با استفاده از نرم افزار Word می توانید از تب MAILING و در قسمت Labels فرم خودتون رو بسازید و سپس از طریق Excel داده هاتون رو فراخوانی کنید.
البته نیاز به کمی آشنایی داره که اگر در انجمن سرچ کنید و دست بکار بشید، با پرسش و پاسخ می تونید لیبل های مورد لزوم رو با کمک دوستان درست کنید.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER] -
خواهش می کنم.
ببینید اگر در Mailings و در قسمت Labels مهارت داشته باشید می توانید اینکار را حتی برای داده های بیشتر از 500 قلم هم براحتی انجام بدید.
کافیه شروع کنید و سؤالاتتون رو مطرح کنید تا یکی از زیباترین ابزارهای آفیس را یاد بگیرید.
پس شروع به یادگیری کنید و از طریق پرسش و پاسخ به هدفتون برسید.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت

کامنت