عدم اجرای برنامه دارای درختواره 32 بیتی در افیس 64 بیتی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ZAMEN58

• 2016/07/21
    • 73

[حل شده] عدم اجرای برنامه دارای درختواره 32 بیتی در افیس 64 بیتی

با سلام خدمت دوستان
    من برنامه ای با اکسس 2013 32 بیتی نوشتم که در آن از یک درختواره استفاده کردم ولی اکنون که افیس 64 بیتی نصب کردم موقع باز کردن فرم ، پیغام there is no object in this control را می دهد و به imagelist control و treeview ایراد گرفته و آن را نشان نمی دهد
    لطفا راهنمایی نمایید .
    ممنون
    فایل های پیوست شده
    Last edited by ZAMEN58; 2019/01/26, 00:48.
    [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=tahoma]هر کس خود رأی شد هلاک می شود و آنکه با افراد صاحب نظر مشورت کند در عقل آنها شریک شده
    حضرت امیر علیه السلام[/FONT][/COLOR][/SIZE]
  • sonalaw
    • 2019/02/07
    • 2

سلام خوبی؟
    منم این مشکل رو داشتم تو سایت مایکروسافت جواب داده بهش
    خوندم و حلش کردم
    A comprehensive suite of productivity tools and cloud services that enhance collaboration, communication, and efficiency. Combining classic Office apps with advanced Microsoft 365 features, it supports both personal and business needs

امیدوارم به دردت بخوره

کامنت

• ZAMEN58

• 2016/07/21
      • 73

با سلام و تشکر
      من روی سایت مایکروسافت هم جستجو کردم ولی انها هم چیزی نداشتند و تاره خودشون به یه سایت دیگه ارجاع داده بودند و من با مراجعه به اون سایت مشکلم را حل کردم
      Custom VBA Treeview control for Access, Excel, and Word, compatible with Mac and 64-bit Office, unaffected by ActiveX security settings, free to use and modify.
      [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=tahoma]هر کس خود رأی شد هلاک می شود و آنکه با افراد صاحب نظر مشورت کند در عقل آنها شریک شده
      حضرت امیر علیه السلام[/FONT][/COLOR][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..