تشخیص بازه ای از اعداد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • botebozorg

• 2018/10/15
    • 5

پرسش تشخیص بازه ای از اعداد

سلام
    یه فایل اکسل ساده دارم که میزان حفاری یک کانال رو در مسیری 20 کیلومتری به من نشون میده به تفکیک تاریخ . دنبال یه فرمولم که نشون بده به من از چه کیلومتر تا چه کیلومتری رو حفاری نکردم . نمونه خیلی ساده شده ی یک همچین فایلی رو در زیر اوردم. مطمینم با ایده های قشنگتون کمک بزرگی به من میکنین
    ممنونم
    فایل های پیوست شده
    محمد جواد نصیری:min22:
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    اگه برنامه بخواهيد ميشه خيلي راحت نوشتش
    و اگه اين فايل اصلي شما هست بگيد روي همين بنويسم برنامه رو
    و اگه فقط تابع ميخواهيد که بايد بهش فکر کنم

کامنت

• botebozorg

• 2018/10/15
      • 5

ترجیحا فرمول نباشه بهتره چون این فایل اصلی ام نیست و فایل اصلی خیلی گسترده است و هم اینکه هر روز داده ها تغییر میکنن . اگه تابع باشه ممنون میشم
      محمد جواد نصیری:min22:

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
        • 237
        • 86.00

باشه اگه قراره من کمک کنم چند تا سوال دارم:
        1- مثلا خروجي بايد براي فايل مثالتون بشه اين و تو يه سلول نشان داده بشه
        2-5 & 12-14 & 17-18
        يا اگه قراره چيز ديگه اي بشه بگيد
        2- معلومه چند تا رديف داريد
        3- ميشه از ستون‌هاي کمکي استفاده کرد يا خير
        البته بازم ميگم برنامه اون خيلي منطقي تر و راحتتر و با قابليت کاربردوست تره
        و اگه فايلتون مفصله ميتونيم براي اون بطور اختصاصي برنامه بنويسيم
        و اينکه فکر کنم يکي از آزمونهاي اکسل يکشنبه‌اي دقيقا همين بود (شايد دوميش) يعني اينکه از مدير انجمن بخواهيد جوابشو بهتون بده

کامنت

• rmruhollah
          • 2019/01/31
          • 1

سلام و وقت به خیر
          این فرمول رو از خط دوم به بعد در یک ستون دیگر بنویسید. فکر کنم درست کار کنه
          if(b5=c4;"";if(b5-c4=1;c4;c4+1 & "-" & b5-1))
          این رو بر اساس فایل خودتون نوشتم.
          اگر داده‌هاتون همیشه به همین منوال نوشته بشه، انشاء الله که درست کار کنه.
          الگوریتم فرمول: در فرمول گفتم، اگر انتهای حفاری با ابتدای حفاری روز بعد برابر باشه، پس حفاری درست انجام شده و نیازی نیست چیزی بنویسی. اما اگر تفاوت داشت، بررسی کن ببین اگر یک عدد فاصله داشت، فقط میزان آن را بنویس، اما اگر بیش از یکی بود (این قسمت را با فرمول بررسی نکردم و فرض کردم اعداد نوشته شده توسط شما، همیشه سعودی است ولی اگر اشتباهی عدد کوچک تری بنویسید، منطقاً خطا می خورید)، عدد انتهای حفاری + 1 شده و عدد شروع حفاری روز بعد - 1 می شود تا بتوان آن را به صورت یک بازه کیلومتری نوشت

فرمول بالا در خانه d4 تا آخرین ردیف فایل نمونه خودتان قرار دهید تا صحت عملکرد آن را ببینید. اگر آن چیزی بود که می خواستید، به فایل اصلی‌تان انتقال دهید.
          خدانگه دار

کامنت

چند لحظه..