سلام. وقتتون بخیر. من یه پرسشنامه با 20 سوال 4 گزینه ای دارم که برای هر گزینه یک چکباکس گذاشتم. امتیاز هر چکباس سوال ها 1و2و3و4 هست. اما می خوام امتیازشون از صفر تا 3 بشه(0و1و2و3). چطور باید تغییر بدم.ممنون
چکباکس ( رادیو باتون )
Collapse
X
-
-
ماکرو نیست. صرفا از منوی developer و گزینه insert چکباکس هارو وارد کردم و امتیازات پیشفرض گزینه ها از 1 تا 4 هستکامنت
-
یعنی بصورت پیشفرض خود اکسل امتیاز 1،2،3،4 رو گذاشته و من نتونستم تغییرش بدم.الان میخام گزینه اول امتیازش صفر بشه تا گزینه چهارم امتیازش 3 یاشه
فایل اکسل رو فرستادم. اگر کسی بتونه راهنماییی کنه ممنون میشمفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام مجدد
ايني که گفتين رو ميشه با يه کلک و if درست کرد يعني در اونجايي که دارين سلولها رو جمع ميزنين يه if ميزاريم که اگه عدد بزرگتر از يک بود (يعني يکي از گزينهها رو انتخاب کرده) يه دونه ازش کمک کنه
اين if رو هم واسه اين بايد بزاريم که اگه اصلا گزينهاي رو انتخاب نکرد منفي يک نشه
فقط ميمونه يه مشکل بزرگ
چون اين درخواستتون از يه جنبه اشکال داره و اينکه اگه مثلا کسي همه گزينهها رو ضعيف بزنه بايد امتيازش بشه 20 تا صفر که ميشه صفر
و اگه کسي اصلا هيچ گزينهاي رو نزنه بازم امتيازش ميشه 20 تا صفر که ميشه صفر چون نظر نداده
خلاصه اينکه تکليف نظر ندادن رو معلوم کنيد که اگه کسي يه گزينهاي رو نظر نداد و هيچکدومش رو انتخاب نکرد بايد چه امتيازي بگيره؟
تا براتون راحت انجام بدم
ضمنا اين اسمش راديو باتون هست نه چک باکسکامنت
کامنت