دوستان عزیز، مطالب خوبی ارائه کرده بودین.فایل ضمیمه رو ببینید.من میخوام اعدادی رو که وارد میکنم بصورت رندم به هم بریزن و همون اعداد با ترتیب متفاوت یا در همان ستون یا در ستون جدید تولید شوند. این اعداد ممکنه مقدارشون و تعدادشون تغییر کنه. در ضمن، هر زمان که خواستم، اعداد تصادفی تولید بشن، نه اینکه با هر رویداد در اکسل این اتفاق بیافته.یعنی یه دکمه باشه که با زدن روی اون این اعداد تصادفی(از اعدادی که دارم) ایجاد بشه.(استفاده از وی بی ای) اما من نمیدونم چطوری باید از vba استفاده کنم.لطف میکنید و برام این کار رو انجام بدین؟ممنون از همتون
تولید کد های منحصر به فرد
Collapse
X
-
-
دوستان عزیز، مطالب خوبی ارائه کرده بودین.فایل ضمیمه رو ببینید.من میخوام اعدادی رو که وارد میکنم بصورت رندم به هم بریزن و همون اعداد با ترتیب متفاوت یا در همان ستون یا در ستون جدید تولید شوند. این اعداد ممکنه مقدارشون و تعدادشون تغییر کنه. در ضمن، هر زمان که خواستم، اعداد تصادفی تولید بشن، نه اینکه با هر رویداد در اکسل این اتفاق بیافته.یعنی یه دکمه باشه که با زدن روی اون این اعداد تصادفی(از اعدادی که دارم) ایجاد بشه.(استفاده از وی بی ای) اما من نمیدونم چطوری باید از vba استفاده کنم.لطف میکنید و برام این کار رو انجام بدین؟ممنون از همتون
من براي همين فايلي که ضميمه کرده ايد مطالبي عرض مي کنم، البته فايل همه چيزش تکميل است، فکر کنم مشکلتون فقط اين است که نمي خواهيد با هر رويداد ارقام عوض شود و فقط با کليد مي خواهيد عوض شوند، اول يک ماکرو ضبط کنيد و سپس بدون انجام کاري ماکرو را خاتمه دهيد، سپس کد ماکرو را با کد زير عوض کنيد:
کد PHP:Sub Macro1()
Range("c1:c14").Value = "=rand()"
Range("C1:C14").Select
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _ :=False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
End Sub
اگر جاييش نامفهوم است بفرماييد بيشتر توضيح دهم[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
سلام،
من براي همين فايلي که ضميمه کرده ايد مطالبي عرض مي کنم، البته فايل همه چيزش تکميل است، فکر کنم مشکلتون فقط اين است که نمي خواهيد با هر رويداد ارقام عوض شود و فقط با کليد مي خواهيد عوض شوند، اول يک ماکرو ضبط کنيد و سپس بدون انجام کاري ماکرو را خاتمه دهيد، سپس کد ماکرو را با کد زير عوض کنيد:
کد PHP:Sub Macro1()
Range("c1:c14").Value = "=rand()"
Range("C1:C14").Select
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _ :=False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
End Sub
اگر جاييش نامفهوم است بفرماييد بيشتر توضيح دهم
ممنون
منظورم همین بود.
ولی همینطور که گفته بودم همیشه رنج اعداد ثابت نیست و ممکنه مثلا 1000 تا عدد بشه. من فکر میکنم در این ماکرو باید رنج رو تغییر داد اگه تعداد اعداد تغییر کنه. ولی میخوام طوری باشه که اگه رنج اعداد تغییر کرد نیاز به تغییر خواصی نباشه و فقط روی دکمه کلیک کنیم و نتیجه رو ببینیم.
متشکرم از لطفتونکامنت
-
با درود
پویا کردن رنج هارو تو مثال های زیادی تو همین سایت میبینین - اگر تو مثالهای بگردید من معمولا متغییری به نام Lastrow معرفی کردم نگاه کنید نحوه پویل کردن دستتون میاددر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
فایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
سوال 1 رو من اینطور حل کردم ببین خوبه یا ایراد داره.فایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
فایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
شرمنده داداش
ی خورده نزدیک شدیم،شاید دارم منظورمو بد میرسونم
ی سری مدارک خاص دارم که باید شیک کد منحصر به فرد داشته باشن.اون 91،92،... برای سال مورد نظر هست که راحت تر بتونم به مدارک دست پیدا کنم
وقتی تو ستون مورد نظر شماره سریال 000008-91 ثبت شد وقتی من زدم بصورت دستی پیش شماره 92 میزنم،شماره قبلی عوض نشه یعنی 00008-91 ثبت شده باقی بمونه و در ادامه بشه 000001-92 و ممکنه در ادامه سال 93 مدارکی از سال 91 مجدد دستم برسه و اگر من پیش شماره 91 زدم،برای تولید شماره جدید از ادامه 000008-91 شماره جدید تولید بشه
ممنونکامنت
کامنت