سلام
سوالتان خيلي ساده و البته به دليلي، خيلي قشنگ و حرفهاي بود چراکه اگه در تابع if به خطا دچار شويم نتيجه خطا ميشود و شما دقيقا اينو خواستيد که نشه
بهرحال فايل فرمول نويسي شده را ضميمه کردم
توجه داشته باشيد که اگه شرطهايي که خواسته بوديد رو به همان ترتيبي که خواسته بوديد بزاريم جواب تابع غلط ميشود و قشنگي کار اين بود که بايد شرطها رو جابجا مينوشتيم
موفق باشيد
هادي
سلام
سوالتان خيلي ساده و البته به دليلي، خيلي قشنگ و حرفهاي بود چراکه اگه در تابع if به خطا دچار شويم نتيجه خطا ميشود و شما دقيقا اينو خواستيد که نشه
بهرحال فايل فرمول نويسي شده را ضميمه کردم
توجه داشته باشيد که اگه شرطهايي که خواسته بوديد رو به همان ترتيبي که خواسته بوديد بزاريم جواب تابع غلط ميشود و قشنگي کار اين بود که بايد شرطها رو جابجا مينوشتيم
موفق باشيد
هادي
با سلام و احترام
ممنون از پاسخ خوبتون آقا هادی
ممنون می شم در صورت امکان توضیح مختصری در مورد فرمولی که زحمتشو کشید بدید.
مخصوصا اون تابه or که استفاده کردید
با تشکر
سلام مجدد
تابع and همان «و» و تابع or همان «يا» هست که در اين تابع هرچي تو پرانتزشون بنويسيد با شروط «و» ويا «يا» بين اون چيزايي که تو پرانتزشون نوشتي نتيجه رو ميده
مثلا وقتي تو پرانتز or بنويسي a1=1, b1=2 اگه يکي از اين شروط درست باشن درست ميشه يعني اگه a1 يک باشه يا b1 دو باشه نتيجه true ميشه و فقط اگه هر دوي اونها غلط باشن نتيجه false ميشه
تابع iserror هم اگه نتيجه تابع خطا بشه true ميشه
موفق باشي
هادي
سلام مجدد
تابع and همان «و» و تابع or همان «يا» هست که در اين تابع هرچي تو پرانتزشون بنويسيد با شروط «و» ويا «يا» بين اون چيزايي که تو پرانتزشون نوشتي نتيجه رو ميده
مثلا وقتي تو پرانتز or بنويسي a1=1, b1=2 اگه يکي از اين شروط درست باشن درست ميشه يعني اگه a1 يک باشه يا b1 دو باشه نتيجه true ميشه و فقط اگه هر دوي اونها غلط باشن نتيجه false ميشه
تابع iserror هم اگه نتيجه تابع خطا بشه true ميشه
موفق باشي
هادي
سلام آقا هادی
ممنونم بابت پاسخگویی تون
یه سوالی رو چند وقتی بود تو سایت پرسیده بود متاسفانه جوابی نگرفتم الان هم مث اینکه حذف شده!!
ممنون می شم در صورت امکان جواب بدید:
دو تا workbookداریم می هر تغییری که در اولی ایجاد بشه در دومی هم عینا ایجاد بشه!راهی وجود داره؟
ممنون می شم
سلام مجدد
بله که ميشه
لازمه که در هنگام خروج از اولي يه ماکرو بنويسيم که اونو روي دومي رونويسي کنه
اگه توضيح بيشتر لازمه دوباره سوالتون رو بزاريد با توضيح دقيقتر (اينکه مسيرفايلها کجاست مثلا و کدوم اصليه و غيره) و شنبه جواب ميدم بصورت دقيق چون تا شنبه آف هستم در انجمن
سلام مجدد
بله که ميشه
لازمه که در هنگام خروج از اولي يه ماکرو بنويسيم که اونو روي دومي رونويسي کنه
اگه توضيح بيشتر لازمه دوباره سوالتون رو بزاريد با توضيح دقيقتر (اينکه مسيرفايلها کجاست مثلا و کدوم اصليه و غيره) و شنبه جواب ميدم بصورت دقيق چون تا شنبه آف هستم در انجمن
با سلام و احترام
به عنوان مثال 2 تا workbook تعریف کردم که اولی اصلی هست می خوام در صورت اضافه کرده ردیف 5 عین همین ردیف به workbook دومی اضافه بشه!فایل اصلی در یکی از درایواهای کامپیوتر و دومی در فلش ذخیره میشه!امیدوارم که اطلاعات کافی باشه برای پاسخ از طرف شما دوست عزیز...فایل ها رو ضمیمه کردم.بازم ممنون از پاسخگویی خوبتون
سلام مجدد
برنامه اش جالب بود و براتون نوشتم
در ماجول df1 تو خط اول برنامه تعريف شده که مربوط ميشه به مسير فايل اولي
و df2 مربوط ميشه به فايل پشتيبان
يعني هرکاري روي فايل 1 انجام بديد و اقدام به ذخيره کنيد بطور اتوماتيک تمام تغييرات روي فايل 2 اعمال ميشه
سلام مجدد
دانلود نميشه يا دانلود ميشه ولي باز نميشه
من چک کردم دانلود ميشه و مشکلي نداره ولي اگه باز نميشه واسه اينه که winrar نداريد
بهرحال اينجا هم آپلودش کردم
سلام آقا هادی
متاسفانه ماکرو کار نکردم!از پاسخی که زحمتشو کشید نتونستم استفاده کنم!
ممنون می شم توضیح بدید که چطوزی ازش استفاده کنم!اون رنگ ها و اعداد چی هست؟
سلام مجدد
اون رنگها و اعداد فقط براي تست هست و هي تغييرش ميدادم تا تست کنم ببينم آيا در نسخه پشتيبان هم ذخيره ميشه
الان لازم نيست کاري کنيد
هر موقع اين فايل رو تغيير بديد و بعدش ذخيرهاش کنيد يه نسخه پشتيبان از اون توي درايو دي و با اين عنوان D:\Book1.xlsm ميسازه
همش همين
با سلام و احترام
آقا هادی ممنون از پاسخ تون
متاسفانه بنده با کاکرو کار نکردم و از جوابتون نتونستم استفاده کنم!ممنون می شم در صورت امکان بفرمایید چطوری ازش استفاده کنم!
سلام مجدد
اون رنگها و اعداد فقط براي تست هست و هي تغييرش ميدادم تا تست کنم ببينم آيا در نسخه پشتيبان هم ذخيره ميشه
الان لازم نيست کاري کنيد
هر موقع اين فايل رو تغيير بديد و بعدش ذخيرهاش کنيد يه نسخه پشتيبان از اون توي درايو دي و با اين عنوان D:\Book1.xlsm ميسازه
همش همين
با سلام و احترام به شما دوست عزیز
متوجه توضیحات شما شدم حالا اگه بخوام مسیرهای فایل اصلی و پشتیبان رو عوض کنم مقدور هست؟
ممنون می شم
می خوام مسیر اصلی یکی از درایوهای کامپیوتر باشه و فایل پشتیبان فلش م باشه!مقدور هست؟بازم ممنون از لطفتون
سلام مجدد
خب خدا رو شکر
وقتي فايل را باز کرديد با استفاده از Alt و F8 وارد محيط برنامه نويسي بشيد
در خط دوم و سوم دو تا پارامتر تعريف شده با نامهاي df1 , df2 که همون مسيرهاي دو فايل هست که ميخواهيد عوض کنيد
خيلي راحت با همون الگويي که من نوشتم (مسير + اسم فايل که حتما بايد با فرمت xlsm باشن) رو به اون چيزي که ميخواهيد تغيير بدهيد
موفق باشيد
هادي
کامنت