سلام. من یه بانک اطلاعاتی از دانش آموزای یه آموزشگاه دارم که 35 درس مختلف تدریس میشه و هر کدوم از دانش آموزها ممکنه چندتا از این کلاسهارو شرکت کرده باشند و ممکنه بعضی کلاسهارو شرکت نکرده باشند. حالا من میخوام در شیت مجزا گزارشی تهیه کنم از لیست دانش آموزانی که درس خاصی مثل رباتیک را گذرانده اند برام بیاره. چطور فرمول بنویسم که اتومات اسامی تمام دانش آموزان که درس مشخص رو گذرونده اند تهیه بشه
ایجاد لیست گزارش
Collapse
X
-
-
سلام دوست عزیز
برای اینکار نیاز هست یک فایل فرضی از نوع داده هاتون در اختیار داشته باشیم.
مطمئناً اگر بانک اطلاعاتی منظمی داشته باشید، اینکار با توابع جستجو و ... قابل انجام است.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER] -
برای آشنایی با نحوه ی ارسال فایل می تونید از لینک زیر ، قسمت پیوست ها و تصاویر کمک بگیرید:
نحوه خواندن و نوشتن ارسالات
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
برای آشنایی با نحوه ی ارسال فایل می تونید از لینک زیر ، قسمت پیوست ها و تصاویر کمک بگیرید:
نحوه خواندن و نوشتن ارسالات
موفق باشید.
کامنت
کامنت