تهیه لیست غذایی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • elam

• 2014/10/21
    • 67
    • 54.00

پرسش تهیه لیست غذایی

با سلام
    طبق فایل پیوست باید برنامه غذایی را تهیه کنم.برای برنامه غذایی نهار مشکلی ندارم اما برای تهیه برنامه شام نیاز به کمک دارم.سه شیفت داریم و 12 مدل غذا.باید همه غذاها پشت هم سرو بشه یعنی تو هیچ وعده نهار نباید تکراری باشه تا 12 مدل سرو بشه مجدد از سر گرفته بشه اما مشکل ما تو شام هست که نباید غذایی که تو شیفت ناهار بوده تو شام تکرار بشه.
    توضیحات بیشتر در فایل ضمیمه
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

تهیه لیست غذایی در اکسل

سلام
    چون شما
    12 نوع غذا و 3 شیفت دارید، درواقع 36 روز طول میکشه که چرخه ی غذایی تون تکمیل بشه.

با این فایلی که فرستادید بعنوان مثال شیفت
    a برای نهار فقط از 4 نوع غذا استفاده میکنه و طبیعتاً برای شام هم 4 نوع دیگر ( کلاً 8 مدل غذا )

و از
    4 نوع غذای دیگر بکلی محروم میشه.

در فایلی که برای شما ارسال کردم هر شیفت در چرخه ی
    36 روزه، از تمامی غذاها استفاده میکنه.

لطفاً فایل را نگاه کنید و درصورتی که مطابق با نیازتون نبود عنوان کنید تا با راهنمایی من و دوستانم مشکل برطرف بشه.
    ( از ستون d بعنوان ستون کمکی استفاده شده و البته این فایل می تونه تکمیل تر بشه )
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• elam

• 2014/10/21
      • 67
      • 54.00

ممنون اجازه بدید بررسی کنم اگه سوالی بود حتما می پرسم
      ممنون از شما

کامنت

• sonalaw