سلام.من یک سری شماره موبایل تو یک فایل نوت پد دارم که میخوام اینارو بیارم تو اکسل مشکلم اینه که تعداد شماره ها زیاده و بعضیاشون اول شماره موبایل شماره صفر رو نداره.چطوری میتونم به اون شماره هایی که اولشون صفر نیست صفر رو اضافه کنم؟
اضافه کردن عدد به چند سلول
Collapse
X
-
سلام کل ستون رو اختاب کنید و سپس روی یکی از سلول های انتحاب شده کلیک راست و سپس format cell و حالت text رو انتخاب کنید.[CENTER]
[/CENTER] -
فرمت سلول برای شماره موبایل ( 11 رقمی )
به انجمن اکسل ایرانیان خوش آمدید.
روشی که دوست خوبم گفتند رو هم می تونید امتحان کنید به اینصورت که؛
قبل از ورود شماره ها ابتدا فرمت ستون رو از همان طریقی که عنوان شد، به Text تغییر بدید و سپس شماره ها رو وارد کنید.
روش دیگر هم اینه که اگر شماره ها از قبل وارد ستون شده، از آنجاییکه برخی شماره ها صفر ابتدایی رو ندارند و برخی دارند،
می تونید کل ستون مورد نظر را انتخاب نموده و سپس از همان راهی که توضیح داده شد فرمت نامبر را به صورت زیر تغییر بدید:
کد PHP:00000000000
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت