سلام یک فایل اکسل دارم که چند شیت دارد و درون هرشیت هم دو صفحه دارم می خوام پرینت بگیرم توی لپ تاپ خودم صفحات را درست میگیره یعنی دو صفحه ولی وقتی فایل راروی یک کامپیوتر دیگه کپی می کنم و می خوام از همان صفحات چاپ بگیرم تعداد صفحات بیشتر میشه به این صورت که تعدادی از متنهای صفحه اولی وارد صفحه دومی میشه و صفحه دوم هم همینطور خلاصه چهار یا پنج صفحه درست میشه چکار باید بکنم؟ ممنون
مشکل در پرینت
Collapse
X
-
سلام
برای پرینت پیشنهاد می کنم فایل ها را بصورت pdf ذخیره کنید تا مشکلی پیش نیاد.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER] -
من همین مشکل رو داشتم
تو مانیتورهای واید و معمولی نتیجه خروجی متفاوت بود
نتیجتا برای حل مشکل با استفاده از یک ماکرو کاری کردم که بیاد محدوده صفحه اول رو جداگانه ذخیره کنه
و بعد در ادامه ماکرو ؛ دوباره محدوده صفحه دوم انتخاب و ذخیره بشه
یعنی صفحه در قالب یک فایل pdf مجزا ذخیره شد
اینجوری مشکل حل شدکامنت
-
تبدیل فایل اکسل به pdf
تاپیک های متنوعی برای تبدیل فایل اکسل به pdf وجود داره که می تونید این تاپیک ها رو مرور کنید:
تبدیل فایل به pdf بوسیله ماکرو در اکسل
تبدیل شیت ها به pdf به صورت جداگانه
ذخیره شیت های دلخواه اکسل در یک فایل pdf
اگر متوجه نشدید عنوان کنید تا راهنمایی بشید.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت