کد vba برای error کد پرسنلی تکراری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • s.313

• 2019/02/05
    • 70

پرسش کد vba برای error کد پرسنلی تکراری

سلام. من در صفحه اکسل یک فرم ورود اطلاعات طراحی کردم و برای اون کدنویسی کردم. دکمه جستجو برای جستجو بر اساس کد پرسنلی و دکمه ثبت برای ثبت پرسنل جدید گذاشتم.
    حالا چند تا مشکل دارم. اول اینکه اگر کد پرسنلی تکراری بود دیگه دوباره ثبت نکنه
    و دوم اینکه زمانی که کد پرسنلی فردی رو میزنم و جستجو میکنم بتونم توی همون فرم اطلاعاتشو ویرایش کنم.
    و سوم اینکه اگر کد پرسنلی رو وارد کردم و دکمه جستجو رو زدم در صورتی که کد وجود نداشت هم اطلاعات داخل فرم پاک بشه هم msgbox بیاد و بنویسه کد وجود ندارد.
    ضمنا فرم در صفحه اکسل طراحی شده و از یوزرفرم استفاده نکردم و مساله دیگه اینکه با گوشی وارد سایت میشم و نمیتونم فایلی رو آپلود کنم
    Last edited by s.313; 2019/02/20, 02:56. دلیل: اضافه کردن مطلب
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط s.313
    سلام. من در صفحه اکسل یک فرم ورود اطلاعات طراحی کردم و برای اون کدنویسی کردم. دکمه جستجو برای جستجو بر اساس کد پرسنلی و دکمه ثبت برای ثبت پرسنل جدید گذاشتم.
    حالا چند تا مشکل دارم. اول اینکه اگر کد پرسنلی تکراری بود دیگه دوباره ثبت نکنه
    و دوم اینکه زمانی که کد پرسنلی فردی رو میزنم و جستجو میکنم بتونم توی همون فرم اطلاعاتشو ویرایش کنم.
    و سوم اینکه اگر کد پرسنلی رو وارد کردم و دکمه جستجو رو زدم در صورتی که کد وجود نداشت هم اطلاعات داخل فرم پاک بشه هم msgbox بیاد و بنویسه کد وجود ندارد.
    ضمنا فرم در صفحه اکسل طراحی شده و از یوزرفرم استفاده نکردم و مساله دیگه اینکه با گوشی وارد سایت میشم و نمیتونم فایلی رو آپلود کنم
    سلام روز بخیر
    اگر در اکسل طراحی کردید که نیاز خاصی به vba ندارید از دیتا ولیدیشن استفاده کنید
    در هر صورت فایل رو آپلود کنید زودتر به نتیجه میرسید.
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..