نام هاي متناظر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zxcvbn

• 2015/01/06
    • 72
    • 66.00

پرسش نام هاي متناظر

سلام خسته نباشيد
    يه سوال خيلي خيلي مهم دارم كه اگر بتونيد كمكم كنيد حجم زيادي از كارهاي دستي من كم ميشه
    مطابق با فايل اكسل، ستون اول شامل اسم شركت هايي هست كه من در نرم افزار حسابداري خودم ثبت كردم و ستون دوم اسم اون شركت ها در سايت دارايي هست كه به شكل ديگه اي هست و روبروي هم نيستند و بطور پراكنده روبروي هم قرار گرفته اند.

ميخواهم از طريق يك فرمول، اسم متناظر اين شركت ها روبروي هم قرار بگيرند. ( مانند نمونه)
    لطفا كمكم كنيد
    فایل های پیوست شده
  • smartman

• 2012/01/18
    • 170

این سوال بخصوص اگر تعداد داده‌ها زیاد باشند از طریق فرمولهای اکسل تقریبا غیرقابل حله. اما یک روش کاملا ابتکاری وجود داره که توضیحش نیاز به یک مقاله خیلی مفصل داره که تا موقع آماده شدنش، دوستان باید صبر کنند!
    علی‌ایحال اگر فایل اصلی خودتون را بذارید، خروجی نهایی را میتونم بهتون بدم.
    اما در خصوص روش ابتکاری توضیحاتی برای دوستان علاقمند و کنجکاو بیان می‌کنم.
    1- با توجه به فایل نمونه، هر شرکت دو «نام» تقریبا مشابه داره.
    2- در این روش ابتکاری، ابتدا تمام ترکیبات دوتایی این «نام» ها را لیست می‌کنیم. یعنی اگر 10 شرکت باشند- دو ستون 10 تایی از «نام» ها- داریم که ترکیبات دوتایی «نام» ها میشه 100=10*10 رکورد. بعبارتی هر «نام» شرکت در ستون1 مقابل تمام «نام»های ستون2 قرار می‌گیره.
    3-حالا تک‌تک کاراکترهای ستون1 مرحله2 را در ستون2 جستجو می‌کنیم.
    4- با گروه‌بندی داده‌های مرحله3 -کاری شبیه Pivot Table- درصد شباهت ستون1 را با ستون2 محاسبه می‌کنیم.
    5- با فیلتر کردن داده‌های مرحله4 و انتخاب درصد مناسب مثلا 95% جواب قابل قبولی بدست میاد

ببخشید که خیلی مختصر و یحتمل نامفهوم توضیح دادم.

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

با سلام همانطور که دوستمان گفتن بعلت زیاد بودن رکوردها مشکله یه کمکی که میشه کرد اینه که رنک فونت ستون دوم را تغییر بدهید و انرا در ادامه ستون اول کپی کنید بعد با سورت کردن نامهای شبیه هم پشت سر هم قرار میگیرند
      شاید اینطوری کمی به جواب نزدیک بشوید. اگر اصل فایل و نتیجه ای که میخواهید بگیرید بذارید دوستان جواب دارند
      حسینی 1397/12/2

کامنت

• zxcvbn

• 2015/01/06
        • 72
        • 66.00

s
        نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
        با سلام همانطور که دوستمان گفتن بعلت زیاد بودن رکوردها مشکله یه کمکی که میشه کرد اینه که رنک فونت ستون دوم را تغییر بدهید و انرا در ادامه ستون اول کپی کنید بعد با سورت کردن نامهای شبیه هم پشت سر هم قرار میگیرند
        شاید اینطوری کمی به جواب نزدیک بشوید. اگر اصل فایل و نتیجه ای که میخواهید بگیرید بذارید دوستان جواب دارند
        حسینی 1397/12/2
        سلام دوست عزيز
        ممنون از پيشنهادت ولي سورت كردن جواب نمي ده. چون در همانطور كه در ايل نمونه مي بينيد، ابتداي نام يك شركت در ستوناول ممكنه در اواسط نام اون شركت در ستون دوم باشه. مثلا در ستون اول داريم " ارم بيشه" ولي در ستون دوم داريم " شركت ارم بيشه". اينجا كلمه كليدي "ارم بيشه" يا " ارم" يا "بيشه" ميتونه باشه.
        بايد به فكر يه راه حل براي پيدا كردن مثلا كلمه "بيشه" تو هر دوتا شركت باشيم

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط smartman
        این سوال بخصوص اگر تعداد داده‌ها زیاد باشند از طریق فرمولهای اکسل تقریبا غیرقابل حله. اما یک روش کاملا ابتکاری وجود داره که توضیحش نیاز به یک مقاله خیلی مفصل داره که تا موقع آماده شدنش، دوستان باید صبر کنند!
        علی‌ایحال اگر فایل اصلی خودتون را بذارید، خروجی نهایی را میتونم بهتون بدم.
        اما در خصوص روش ابتکاری توضیحاتی برای دوستان علاقمند و کنجکاو بیان می‌کنم.
        1- با توجه به فایل نمونه، هر شرکت دو «نام» تقریبا مشابه داره.
        2- در این روش ابتکاری، ابتدا تمام ترکیبات دوتایی این «نام» ها را لیست می‌کنیم. یعنی اگر 10 شرکت باشند- دو ستون 10 تایی از «نام» ها- داریم که ترکیبات دوتایی «نام» ها میشه 100=10*10 رکورد. بعبارتی هر «نام» شرکت در ستون1 مقابل تمام «نام»های ستون2 قرار می‌گیره.
        3-حالا تک‌تک کاراکترهای ستون1 مرحله2 را در ستون2 جستجو می‌کنیم.
        4- با گروه‌بندی داده‌های مرحله3 -کاری شبیه Pivot Table- درصد شباهت ستون1 را با ستون2 محاسبه می‌کنیم.
        5- با فیلتر کردن داده‌های مرحله4 و انتخاب درصد مناسب مثلا 95% جواب قابل قبولی بدست میاد

ببخشید که خیلی مختصر و یحتمل نامفهوم توضیح دادم.
        با سلام و تشكر از شما مديريت محترم
        راستش متوجه راه حل شما نشدم. ولي هرچي كه باشه و جواب كار رو بده حله. از طريق VBA يا راه حل ابتكاري.
        اگر روي اون فايل نمونه كه پيوست گذاشتم راه حل رو نشون مي داديد حتما متوجه مطلب مي شدم.
        ممنون ميشم اگر زحمت اين كار رو بكشيد

کامنت

چند لحظه..