ایجاد سلول متناظر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kazem1359

• 2018/06/08
    • 331
    • 39.00

[حل شده] ایجاد سلول متناظر

سلا یک فایل ارسال نمودم در فایل چطور می تونم یا چکار کنم که بتونم سلولهای قرمزرنگ را براساس متن نوشته شده در سلول زردرنگ را در شیت دیگه وارد کنم .
    دلیل ان اینه که این فایل از جایی کپی و به فایل اکسل اورده شده الان در این فایل نام شخص در ستون c25 و d25 قرار داره ولی ممکنه با کپی وپست بعدی این نام در سلول دیگه قرار بگیره (البته این دوسلول همیشه کنار هم هستند )
    منظور بنده اینه که در شیت دیگه کاری بکنم که نام طرف که در d25 قرار داره برای همیشه برای مثال در سلول a1 باشه و همینطور مابقی سلولهای قرمزرنگ
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    سوالتان مفهوم نيست
    ممکنه دقيقتر توضيح بديد که چي ميخواهيد؟

کامنت

• kazem1359

• 2018/06/08
      • 331
      • 39.00

سلام منظور بنده اینه که دوتا شیت ماداریم در یکی مثل فایل ضمیمه تعدادی سلول اطلاعات داریم حالا ما می خواهیم کاری کنیم که سلولی که روبرو سلول نام وجود دارد در یکی از سلولهای شیت دوم به صورت خودکار کپی شود و همینطور سلول روبرو نام خانوادگی و سلول روبرو نام پدر و همینطور مابقی سلولهای زرد رنگ البته من میخوام بر اساس نامهای موجود در سلولهای قرمزرنگ جستجو صورت بگیره و کپی شود چون بنده این اطلاعات را از جایی کپی و پیست می کنم بنابراین اگر براساس شماره سلول کپی شود ممکن است برای مثال نام در سلول c25 باشه ولی برای بار بعدی که اطلاعات را در اکسل کپی پیست می کنم سلول نام در c26 قراربگیره

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
        • 237
        • 86.00

با سلام
        همچنان توضيحاتتان مشخص نميکنه که دقيقا چه ميخواهيد
        بهرحال برايتان ماکروي مدنظرتان را نوشتم
        حواستان باشد که در اين ماکرو اصلا مهم نيست داده‌ها کجا paste شده اند (البته بايد در 10000 رديف اول باشند که حتما هستند) ولي بايد حتما سلول اول داراي متن «نام :» باشه و فرمت داده‌ها هم همينجوري باشه يعني 9 رديف زير نام و دو ستون جلوي اون تا رديف 7
        که اگر اينطور باشه همه چيز حله
        برنامه رو اجرا کنيد خروجي بگيريد
        alt+f8 و بعد اراجراي ماکروي tt
        موفق باشيد
        هادي
        فایل های پیوست شده

کامنت

• kazem1359

• 2018/06/08
          • 331
          • 39.00

سلام اقا هادی ممنون دست درد نکنه عالی بود همونی که مدنظر بود اجرا کردین باز هم سپاس

کامنت

چند لحظه..