چگونه میتوان موارد مشابه تعدادی داده در یک لیست را در لیست دیگر پیدا کرد?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • سعید پاپی
    • 2019/02/01
    • 3

پرسش چگونه میتوان موارد مشابه تعدادی داده در یک لیست را در لیست دیگر پیدا کرد?

سلام. من یک لیست از داده(مثلا شماره ملی) دارم, می خوام تو یه لیست دیگه که تعداد بیشتری داده(مثلا همون شماره ملی) وجود داره, موارد مشابه اون لیست اول رو پیدا کنم. از چه روشی میتونم این کار رو انجام بدم؟ ( به نوعی یه سرچ چند تایی) ممنون از دوستان
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

سلام دوست عزیز
    به انجمن خوش آمدید.

سؤالتون کمی نامفهومه!
    اگر یک فایل فرضی ارسال کنید یا بیشتر توضیح بدید، بهتر میشه راهنمایی تون کرد.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• سعید پاپی
      • 2019/02/01
      • 3

سلام دوست گرامی.سپاس از توجه شما.
      ببینید به عنوان مثال من یه لیست(فایل اکسل) 20 سطری حاوی 20 مورد شماره ملی دارم.(یک ستون و 20 سطر) که اسمشو می ذاریم "الف"; حالا در کنار این من یه فایل دیگه دارم که تعداد زیادتری شماره ملی داره (مثلا 200 مورد)که اسمشو می ذاریم "ب" حالا میخوام اگر از کد ملی های لیست اول(یعنی لیست "الف") در لیست دوم یعنی "ب" وجود داشته باشه; بتونم به راحتی پیداشون کنم; یعنی به زبان ساده تر میخوام _اشتراکات_ یک لیست رو با لیست یا لیست های دیگه رو پیدا کنم.(البته ممکنه لیست دوم تعداد ستون هاش بیشتر باشه)
      بسیار ممنون میشم اگه کمکم کنید .

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

Conditional Formatting

سلام
        راه های مختلفی وجود داره؛

بعنوان مثال می تونید از کاندشنال فرمتینگ استفاده کنید و داده های متناظر با ستون "الف" را در ستون "ب" رنگی کنید و ...

اگر مقدور باشه و یک
        فایل فرضی بفرستید مطمئناً بهتر به جواب می رسید.
        به فایل پیوست نگاه کنید.
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..