مرحوم محمد محمدی

🖤 پیام تسلیت

با نهایت تأسف و تأثر، باخبر شدیم جناب آقای محمد محمدی با نام کاربری smartman ، از مدیران ارزشمند انجمن اکسل ایران، دار فانی را وداع گفته‌اند.

ایشان سال‌ها با دانش، تجربه، اخلاق نیکو و روحیه کمک به دیگران، سهم بزرگی در رشد و پویایی انجمن داشتند و خاطره حضور ارزشمندشان همواره در ذهن اعضای انجمن باقی خواهد ماند.

مدیریت و اعضای انجمن ExcelIran این ضایعه را به خانواده محترم ایشان، دوستان و تمامی اعضای انجمن تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارند.

انا لله و انا الیه راجعون

conditional formating

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • lahijsabz
    • 2011/10/31
    • 4

conditional formating

با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان
    من برای شرکت یه سیستم انبار طراحی کردم فقط یه قسمت دارم که توی اون میخوام تعیین کنم که وقتی فلان جنس به نقطه سفارش رسید بهم آلارم بده با استفاده از conditional formating اینکارو انجام دادم اما مشکل اینجاست که برای سلول باید به صورت جداگانه تعریف کنم آیا راهی وجود نداره که برای همه سلول ها تعریف بشه و نیازی به تک تک وارد کردن اطلاعات نباشه چون واقعا برای 5000 قلم جنس کار دشواریه ممنون میشم اساتید محترم کمکم کنین
    با تشکر
  • komeilex

RE: conditional formating

سلام دوست عزیز. شما وقتی یه محدوده رو انتخاب می کنی و فرمولی که براش می نویسی تو آدرس دهی از نظر مطلق یا نسبی بودن دقت کنی به جواب مورد نظرت می رسی.

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

RE: conditional formating

سلام با تشکر از دوستمون شما باید با علامت$ ادرس دهی رو مطلق یا نسبی کنید
      کد PHP:
       A$1ثابت بودن ردیف $A1 ثابت بودن ستون  $A$1 ثابت بودن ردیف و ستون 
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]