بعداز اتمام پروژه نوار مربوطه در گانت چارت(نمودار) به نشان اتمام پروژه قرمر رنگ شود؟

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehdi1300

• 2019/01/09
    • 14
    • 48.00

[حل شده] بعداز اتمام پروژه نوار مربوطه در گانت چارت(نمودار) به نشان اتمام پروژه قرمر رنگ شود؟

با سلام
    من محیط گانت چارت نرم افزار کنترل پروژه(msp) در اکسل پیاده سازی کردم . سوالی که دارم اینست میخواهم وقتی پروژه ای بصورت دستی(در لیست کشویی) توسط اپراتور اتمام پروژه اعلام شد. در نمودار گانت چارت(چارت اکسل) رنگ پروژه مربوطه قرمز شود؟
    برای اینکه دوستان متوجه سوال بشن این عکس از محیط نمودار گانت چارت ارسال کردم.Click image for larger version

Name:	گانت چارت.jpg
Views:	2
Size:	304.7 کیلو بایت
ID:	147575
    با تشکر از اساتید فن
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    اول اينکه نمودارتان خيلي قشنگ بود
    ولي خب چرا از MSP استفاده نميکنيد آخه
    بهرحال براي اينکار کافيه يه ماکروي کوچولو بنويسيد مثلا مثل کد زير و وقتي اون محتوايي که نفهميدم تو سلول هست يا روي autoshape نوشتيدش به عبارت «اتمام پروژه‌» تبديل شد ماکرو اجرا بشه
    کد:
        ActiveSheet.ChartObjects("[B]Chart 1[/B]").Activate
        ActiveChart.FullSeriesCollection([B]1[/B]).Select
        ActiveChart.FullSeriesCollection(1).Points([B]3[/B]).Select
        With Selection.Format.Fill
            .Visible = msoTrue
            .ForeColor.RGB = RGB(255, 0, 0)
            .Transparency = 0
            .Solid
        End With
    فقط نکته اش اون سه تا قسمتيه که بولد کردم يعني شما بايد اولا اگه نمودارهاي زيادي داريد اسم اون نمودار رو يه جورايي پيدا کنيدو سري داده‌ها رو هم به همين ترتيب با يه ترفند پيداش کنيد
    همش همين
    موفق باشيد
    هادي

کامنت

• mehdi1300

• 2019/01/09
      • 14
      • 48.00

نوشته اصلی توسط hadi1980
      سلام
      ولي خب چرا از msp استفاده نميکنيد آخه
      بهرحال براي اينکار کافيه يه ماکروي کوچولو بنويسيد مثلا مثل کد زير و وقتي اون محتوايي که نفهميدم تو سلول هست يا روي autoshape نوشتيدش به عبارت «اتمام پروژه‌» تبديل شد ماکرو اجرا بشه
      کد:
          activesheet.chartobjects("[b]chart 1[/b]").activate
          activechart.fullseriescollection([b]1[/b]).select
          activechart.fullseriescollection(1).points([b]3[/b]).select
          with selection.format.fill
              .visible = msotrue
              .forecolor.rgb = rgb(255, 0, 0)
              .transparency = 0
              .solid
          end with
      فقط نکته اش اون سه تا قسمتيه که بولد کردم يعني شما بايد اولا اگه نمودارهاي زيادي داريد اسم اون نمودار رو يه جورايي پيدا کنيدو سري داده‌ها رو هم به همين ترتيب با يه ترفند پيداش کنيد
      همش همين
      موفق باشيد
      هادي
      سلام آقا هادی . ممنون، شما لطف دارید.
      هنوز کد ارسالی شما روی نمودار امتحان نکردم.
      فقط میخواستم بگم اینو من از 2 نمودار روی هم ساختم (نمودار دوم شفاف کردم که نمودار اصلی پیدا باشه) البته نمودار شفاف کپی شده نمودار اصلی با حذفیات در نمایش ....... نمودار شفاف فقط وضعیت پروژه ها را نمایش میده (اتمام پروژه - آغاز پروژه - آغاز نشده) چون بلد نبودم همزمان وضعیت پروژه را روی نمودار اصلی نمایش بدم ... فقط سه حالت میشد روی یک نمودار نشان بدم که شدند تاریخ شروع پروژه - مدت انجام پروژه(نوار ابی رنگ) - تاریخ پایان پروژه .... در مورد اینکه چرا از خود msp استفاده نکردم دلیلش این بود که این نمودار مربوط به فعالیت های یک پروژه نیست و هر کدام از نوارهای آبی رنگ مربوط به یک پروژه می باشد ( که هر کدومشون از 8 داده بدست میاد)

کامنت

• mehdi1300

• 2019/01/09
        • 14
        • 48.00

نوشته اصلی توسط hadi1980
        سلام
        ولي خب چرا از MSP استفاده نميکنيد آخه
        کد:
            ActiveSheet.ChartObjects("[B]Chart 1[/B]").Activate
            ActiveChart.FullSeriesCollection([B]1[/B]).Select
            ActiveChart.FullSeriesCollection(1).Points([B]3[/B]).Select
            With Selection.Format.Fill
                .Visible = msoTrue
                .ForeColor.RGB = RGB(255, 0, 0)
                .Transparency = 0
                .Solid
            End With
        همش همين
        موفق باشيد
        هادي
        کاربر وضعیت "اتمام پروژه" را در شیت داده بصورت دستی وارد میکنه(که بصورت لیست کشویی قرار دادم) که بر روی نمودار شفاف نمایش درمیاد .... میخوام وقتی کاربر وضعیت پروژه را بر روی "اتمام پروژه" قرار داد در نمودار اصلی نوار ابی رنگ مربوط به ان پروژه قرمز شود ؟ ( چون احتمال دارد پروژه ای زودتر از تاریخ پایانش به پایان برسه)

شیت داده ها Click image for larger version

Name:	Status.jpg
Views:	1
Size:	198.3 کیلو بایت
ID:	135121

دارم روی کد ارسالی شما کار میکنم . بازم ممنون از شما

کامنت

چند لحظه..