پیام خطا در ماکرو نویسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • gamenetyahoo

• 2018/01/10
    • 17

پرسش پیام خطا در ماکرو نویسی

سلام خدمت همه شما
    من یک ماکروی بسیار ساده نوشتم ولی وقتی صفحه در حالت قفل میگذارم ماکروها کار نمیکنه و مشکل دیگر اینکه وقتی میخواهم اکسل را ببندم یک پیام دیگر مشاهده نمیشود لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور دو دو خطا رفع خواهد شد بزرگواری میکنید اگه با زبان غیر تخصصی بهم یاد بدید خیلی ممنونتون میشم من قبلا یک ماکرو نوشتم که صفحه اون هم قفل کردم و ماکرو کار کرده فایل به همراه
    دو عکس خطا ها هم گرفتم مشاهده فرمایید
    Click image for larger version

Name:	80.png
Views:	1
Size:	32.6 کیلو بایت
ID:	147576Click image for larger version

Name:	81.png
Views:	1
Size:	36.6 کیلو بایت
ID:	147577
    Last edited by gamenetyahoo; 2019/03/03, 10:48.
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    از عکسهايي که گذاشتيد که نميشه فهميد پيام خطاي چيه و اين پيامها خيلي کلي هستن
    ولي اگه درست فهميده باشم شما صفحه اکسل رو قفل کرديد و ميخواهيد با ماکرو روي اون کار کنيد و اگه اينطوره خب معلومه پيام خطا ميده چون ماکرو که نميتونه تو فايل قفل گذاري شده دخل و تصرف کنه
    و اگه مشکل همينه که گفتم خب راهش اينه که تو اولهاي ماکروتون اول قفل صفحه رو باز کنيد و در آخرهاي اون دوباره قفل گذاريش کنيد اينجوري کاربر اصلا نميفهمه چي شد مگه اينکه خيلي حرفه اي باشه و در لحظه اجرا ماکرو رو متوقف کنه که اونوقت ميتونه فايلتون رو بدون قفل داشته باشه و البته براي اون هم راهکار هست
    راستي براي اين راهکاري که گفتم هم فقط کافيه از ضبط کردن ماکرو استفاده کنيد تا ببينيد برنامه قفل گذاري و يا برداشتن قفل چه دستوراتي داره
    و اگه بازم نتونستيد خب يه فايل اکسل بزاريد تا بشه انجامش داد براتون
    موفق باشيد
    هادي

کامنت

چند لحظه..