تابع vlookup

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Adel5523

• 2019/03/08
    • 9
    • 39.00

[حل شده] تابع vlookup

سلام خدمت دوستان گرامی.
    من با استفاده از تابع vlookup اطلاعات و مشخصات اعضا رو در فرمم قرار میدم.یعنی در قسمت جستجو اسم شخصیرو مینویسم و در محل های مورد نظرم مشخصات قرار میگیرن.اما متاسفانه وقتی اسمی رو وارد میکنم که تکراری هست البته(منظورر از تکراری تشابه اسمی دو نفر)هستش تابع فقط اونی که در ردیف اول هست میاره برام.اگر ممکنه راه حلی جلو پام بگذارید.مثلا وقتی به یه اسم تکراری رسیدم خودش بیاره که انتخاب کنم .با تشکر
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

سلام دوست عزیز
    به انجمن خوش آمدید.

آرگومان سوم تابع Vlookup رو برابر صفر قرار بدید.

البته اگر نمونه فایل بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• Adel5523

• 2019/03/08
      • 9
      • 39.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
      سلام دوست عزیز
      به انجمن خوش آمدید.

آرگومان سوم تابع Vlookup رو برابر صفر قرار بدید.

البته اگر نمونه فایل بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
      موفق باشید.
      خب اگر صفر بذاریم چه اتفاقی میوفته؟
      من یبار اومدم از کامبو باکس هم استفاده کردم .ولی اونم نتونست کمکی کنه بهم

کامنت

• Adel5523

• 2019/03/08
        • 9
        • 39.00

فرم صدور.xlsx
        سلام.من فایل نمونه ای براتون ضمیمه کردم .اگر مشاهده کنید میبینید اسامی که تکراری هستن رو نمیتونه تغییر بده و بیاره.لطفا راهنماییم کنید

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

Vlookup

سلام
          کار اصلی تابع
          vlookup اینه که اولین داده ی همسان با مورد جستجو رو فراخوانی میکنه.

درواقع این تابع به محض یافتن اولین آیتمِ مورد جستجو، دیگه به دنبال آیتم های مشابه نمیگرده و دستور رو تمام شده تلقی میکنه.

دو پیشنهاد :
          1- جستجو را بر اساس دوشرط (
          دو ستون ) مثلاً نام و نام خانوادگی و نام پدر انجام بدید( که البته این مورد ، درصورتی که تعداد اعضاء زیاد باشه باز هم ممکنه مشکل ساز بشه )

2- جستجو رو بر اساس یک کد منحصر بفرد (
          مثلاً کد ملی ) انجام بدید ( البته در بسیاری از شرکت ها کد پرسنلی هم منحصر بفرده که می تونید از اون استفاده کنید )

درصورتی که قصد دارید از کد ملی استفاده کنید و دیتای شما (
          لیست ) به همین صورت هست ، لازمه از ترکیب توابع INDEX & MATCH استفاده کنید.

باز هم اگر نیاز به راهنمایی دارید عنوان کنید.
          موفق باشید.
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/CENTER]

کامنت

• Adel5523

• 2019/03/08
            • 9
            • 39.00

سلام
            کار اصلی تابع
            vlookup اینه که اولین داده ی همسان با مورد جستجو رو فراخوانی میکنه.

درواقع این تابع به محض یافتن اولین آیتمِ مورد جستجو، دیگه به دنبال آیتم های مشابه نمیگرده و دستور رو تمام شده تلقی میکنه.

دو پیشنهاد :
            1- جستجو را بر اساس دوشرط (
            دو ستون ) مثلاً نام و نام خانوادگی و نام پدر انجام بدید( که البته این مورد ، درصورتی که تعداد اعضاء زیاد باشه باز هم ممکنه مشکل ساز بشه )

2- جستجو رو بر اساس یک کد منحصر بفرد (
            مثلاً کد ملی ) انجام بدید ( البته در بسیاری از شرکت ها کد پرسنلی هم منحصر بفرده که می تونید از اون استفاده کنید )

درصورتی که قصد دارید از کد ملی استفاده کنید و دیتای شما (
            لیست ) به همین صورت هست ، لازمه از ترکیب توابع INDEX & MATCH استفاده کنید.

باز هم اگر نیاز به راهنمایی دارید عنوان کنید.
            موفق باشید.
            سلام.از راهنماییتون سپاسگزارم.
            من موارد پیشنهادی که فرمودید رو همه رو قبلاانجام دادم.مورد اول اصلا تاثیری تو نتیجه نداشت.مورد دوم پیشنهادیتون رو در فرم های دیگه که کد ملی هارو در اختیار دارم استفاده کردم و مشکلی ندارم.
            فقط در این فرم تنها اطلاعاتی که در اختیار دارم اسامی اشخاص هست.(فرم اصلی که مدنظرم هست جهت صدور حکم ماموریتی هستش و به طور معمول یک لیست از اسامی بهم داده میشه)
            اگر در مورد پیشنهاد اولتون خودتون میتونید برام نمونه ای ایجاد کنید که مشکلم رو حل کنه خواهش میکنم این لطف رو در حقم انجام بدید.(من اطلاعات کمی در مورد فرمول نویسی و در کل اکسل دارم و فقط تونستم در حد برطرف کردن احتیاجم مواردی رو یاد بگیرم بهمین دلیل به کمکتون احتیاج دارم)تشکر فراوان

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
              • 2065
              • 72.00

جستجوی داده های تکراری در اکسل

سلام
              شما به یک لیست کمکی نیاز دارید که اسامی تکراری رو فراخوانی کنه و از بین آنها اسمی که مد نظرتون هست رو انتخاب کنید.

در فایل زیر و در سلول قرمز رنگ نام مورد نظر رو تایپ کنید و از اسامی پیدا شده آن اسمی که میخواین رو انتخاب کنید و ...

دقت کنید که این فایل فقط یک ایده هست و شما بر اساس نیاز می تونید تغییرش بدید.

اگر مشکلتون
              حل شد تیک سبز رنگ رو بزنید و در غیر اینصورت به پرسش و پاسختون ادامه بدید.
              موفق باشید.
              فایل های پیوست شده
              [/FONT][/B][/CENTER]
              [/CENTER]

کامنت

• Adel5523

• 2019/03/08
                • 9
                • 39.00

سلام
                شما به یک لیست کمکی نیاز دارید که اسامی تکراری رو فراخوانی کنه و از بین آنها اسمی که مد نظرتون هست رو انتخاب کنید.

در فایل زیر و در سلول قرمز رنگ نام مورد نظر رو تایپ کنید و از اسامی پیدا شده آن اسمی که میخواین رو انتخاب کنید و ...

دقت کنید که این فایل فقط یک ایده هست و شما بر اساس نیاز می تونید تغییرش بدید.

اگر مشکلتون
                حل شد تیک سبز رنگ رو بزنید و در غیر اینصورت به پرسش و پاسختون ادامه بدید.
                موفق باشید.
                سلام.وقتتون بخیر.راه حلی که برام فرستاده بودین کاملا درست و کاربردی هستش برام.فقط یک مشکل وجود داره .اونم اینه که من تسلط کافی روی فرمول نویسی اکسل ندارم و نتونستم تغییرات لازم رو فایلم اعمال کنم.اگر براتون مقدور هست یک فیلم اموزشی درمورد همین فایلی که برام ارسال کردین بفرستید تا بتونم رو فایل خودم اعمال کنم.اگر مقدور نبود راهنمایی تلفنی هم میتونه بهم کمک کنه .از لطفتون سپاس گذارم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                  • 2065
                  • 72.00

Ctrl,Shift,Enter

سلام
                  خوشحالم که تونستم کمکتون کنم.

ببینید اصل کار فرمولی است که در سلول های آبی رنگ نوشته شده. درواقع این فرمول داده های تکراری یک ستون رو فراخوانی و ردیف می کنه.

اگر در این خصوص سؤالی دارید عنوان کنید تا توسط من و دوستانم راهنمایی بشید:
                  کد PHP:
                  =iferror(index(لیست!a$2:a$8;small(if(لیست!$a$2:$a$8=فرم!$m$1;row(لیست!a2:a8)-row(index(لیست!a2:a8;1;1))+1);row(a1)));""
                  که این فرمول هم بصورت آرایه ای ثبت میشه یعنی بجای Enter از کلیدهای ترکیبی Ctrl,Shift,Enter استفاده شده است.

از آنجایی که رسالت انجمن، آموزش اکسل برای همه است، بهتر است در همین تاپیک به پرسش و پاسخ ادامه بدید.

با اینکار هم دانش کاربران دیگر بیشتر میشه و هم خوذتون می تونید در اکسل پیشرفت کنید.
                  موفق باشید.
                  [/FONT][/B][/CENTER]
                  [/CENTER]

کامنت

• Adel5523

• 2019/03/08
                    • 9
                    • 39.00

سلام
                    خوشحالم که تونستم کمکتون کنم.

ببینید اصل کار فرمولی است که در سلول های آبی رنگ نوشته شده. درواقع این فرمول داده های تکراری یک ستون رو فراخوانی و ردیف می کنه.

اگر در این خصوص سؤالی دارید عنوان کنید تا توسط من و دوستانم راهنمایی بشید:
                    کد PHP:
                    =iferror(index(لیست!a$2:a$8;small(if(لیست!$a$2:$a$8=فرم!$m$1;row(لیست!a2:a8)-row(index(لیست!a2:a8;1;1))+1);row(a1)));""
                    که این فرمول هم بصورت آرایه ای ثبت میشه یعنی بجای Enter از کلیدهای ترکیبی Ctrl,Shift,Enter استفاده شده است.

از آنجایی که رسالت انجمن، آموزش اکسل برای همه است، بهتر است در همین تاپیک به پرسش و پاسخ ادامه بدید.

با اینکار هم دانش کاربران دیگر بیشتر میشه و هم خوذتون می تونید در اکسل پیشرفت کنید.
                    موفق باشید.
                    من با راهنمایی شما تونستم از فرمول ها استفاده کنم.اما یک مشکل دارم.
                    اول یه تصویر کلی از کاری که دارم انجام میدم خدمتتون عرض میکنم تا شاید شما راحتتر راهنماییم کنید.
                    من یک نرم افزار تحتsql دارم که خدماتی که میخوام رو ارایه نمیده.مجبور شدم با اتصال بانک اطلاعات sqlبه اکسل اطلاعات رو وارد اکسل کنم و در فرم های خودم قرار بدم.
                    بانک متصل به نرم افزار ستون های اطلاعات زیادی داره که خیلیش به دردم نمیخوره.من یه شیت جدید باز کردم و اطلاعات و ستون های مورد نظرم رو با یه =به ستون های شیت جدید اوردم .مشکلم فعلیم اینه که با بانک جدید من موارد تکراری رو نمیاره.ردیف اول رو درست میاره و ردیف های بعدی رو متفاوت میاره.
                    اما وقتی با بانک اصلی که ستون بیشتری داره امتحان کردم فرمول دقیق کار کرد اما ستون های مورد نظرم رو نیاورد برام.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                      • 2065
                      • 72.00

نوشته اصلی توسط Adel5523
                      من با راهنمایی شما تونستم از فرمول ها استفاده کنم.اما یک مشکل دارم.
                      اول یه تصویر کلی از کاری که دارم انجام میدم خدمتتون عرض میکنم تا شاید شما راحتتر راهنماییم کنید.
                      من یک نرم افزار تحتsql دارم که خدماتی که میخوام رو ارایه نمیده.مجبور شدم با اتصال بانک اطلاعات sqlبه اکسل اطلاعات رو وارد اکسل کنم و در فرم های خودم قرار بدم.
                      بانک متصل به نرم افزار ستون های اطلاعات زیادی داره که خیلیش به دردم نمیخوره.من یه شیت جدید باز کردم و اطلاعات و ستون های مورد نظرم رو با یه =به ستون های شیت جدید اوردم .مشکلم فعلیم اینه که با بانک جدید من موارد تکراری رو نمیاره.ردیف اول رو درست میاره و ردیف های بعدی رو متفاوت میاره.
                      اما وقتی با بانک اصلی که ستون بیشتری داره امتحان کردم فرمول دقیق کار کرد اما ستون های مورد نظرم رو نیاورد برام.
                      فکر می کنم اگر فایلتون رو قرار بدید و یا حتی قسمتی از فایلی که درست کردید رو پیوست کنید بهتر میشه راهنمایی کرد...

[/FONT][/B][/CENTER]
                      [/CENTER]

کامنت

• alikhassi

• 2012/02/16
                        • 32
                        • 28.00

سلام
                        ممنون میشم یه راهنمایی برای فایل من هم بفرمائید.
                        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..