استفاده از Conditional Formatting برای نشان دادن سلول های تکراری در دو ستون

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

[حل شده] استفاده از Conditional Formatting برای نشان دادن سلول های تکراری در دو ستون

با سلام
    قصد دارم با استفاده از قابلیت کندیشنال فرمتینگ با فرض اینکه اگر داده های تکراری در سلول های دو ستون متناظر با هم وجود داشته باشند، سلول های حاوی این داده ها مشخص بشند. برای اینکه منظورمو بهتر برسونم فایل نمونه رو پیوست کردم و توضیحات لازم رو دادم.
    باتشکر
    فایل های پیوست شده
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
    با سلام
    قصد دارم با استفاده از قابلیت کندیشنال فرمتینگ با فرض اینکه اگر داده های تکراری در سلول های دو ستون متناظر با هم وجود داشته باشند، سلول های حاوی این داده ها مشخص بشند. برای اینکه منظورمو بهتر برسونم فایل نمونه رو پیوست کردم و توضیحات لازم رو دادم.
    باتشکر
    سلام دوستان. پاسخی نیست؟
    با تشکر

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
      با سلام
      باتشکر
      ??????????????

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

Conditional Formatting

سلام دوست عزیز
        از فرمول زیر در کاندشنال فرمتینگ استفاده کنید:
        کد PHP:
        =countifs($b$2:$b$10;$b2;$c$2:$c$10;$c2)>
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
          • 450

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
          سلام دوست عزیز
          از فرمول زیر در کاندشنال فرمتینگ استفاده کنید:
          کد PHP:
          =countifs($b$2:$b$10;$b2;$c$2:$c$10;$c2)>
          موفق باشید.
          سلام. عالی بود
          ممنون
          حالا یه سوال دیگه تو این زمینه داشتم. الان این عملیات دو یا چند ردیف که دارای مقادیر مشابه هستند رو رنگی می کنه. اگه بخوام که فقط ردیف های تکرار شده رو به غیر از ردیف اولیه رنگی کنه بیاد چیکار کنیم. به عبارت دیگه در فایل قبلی پیوست شده ردیف 4 مشابه ردیف 3 و ردیف 7 مشابه ردیف 5 هستش. الان طبق عملیات بالا ردیف های 3 و 4 و 5 و 7 مشخص میشند. ولی می خوام فقط ردیف های 4 و 7 رنگی بشند و ردیف 3 و 5 که حالت عادی باشند. امیدوارم نظرمو به خوبی رسونده باشم.
          با تشکر دوباره

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

Conditional Formatting

سلام مجدد
            از این فرمول استفاده کنید (
            درواقع ترکیبی از حالت های مختلف آدرس دهی مطلق و نسبی است ):
            کد PHP:
            =countifs($b$2:b2;$b2;$c$2:c2;$c2)>
            موفق باشید.
            فایل های پیوست شده
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
              • 450

سلام مجدد
              کد PHP:
              موفق باشید.
              سلام حسام جان
              مثل همیشه عالی. یه سوال اینکه اونطور که من متوجه شدم تو فرمول Countifs محدوده رو عوض کردید؟ یعنی اومدید در فرمول به جای ردیف 2 ردیف 10 رو انتخاب کردید؟ درست متوجه شدم؟
              با تشکر دوباره

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                • 450

سلام مجدد
                کد PHP:
                موفق باشید.
                سلام مجدد
                یه سوال دیگه برام پیش اومد. اگر بخوام کل ردیف قرمز بشه ولی یه سلول در کنار اینکه قرمز میشه یه عنوانی هم در اون درج بشه چیکار باید کرد. برای مثال در فایل اخری که ضمیمه کردی؛ ردیف 4 که تکراری ردیف 3 هستش قرمز میشه. همه سلولهای ردیف 3 قرمز بشند ولی سلول d4 با یه رنگ قرمز دیگه (کمرنگتر) که در آن نوشته شده باشد "ردیف تکراری است" مشخص بشه.
                با تشکر دوباره

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                  • 2065
                  • 72.00

Conditional Formatting

نوشته اصلی توسط maziardm
                  سلام حسام جان
                  مثل همیشه عالی. یه سوال اینکه اونطور که من متوجه شدم تو فرمول Countifs محدوده رو عوض کردید؟ یعنی اومدید در فرمول به جای ردیف 2 ردیف 10 رو انتخاب کردید؟ درست متوجه شدم؟
                  با تشکر دوباره
                  سلام
                  فرمول اول کل محدوده ستون b رو مقایسه میکنه اما فرمول دوم میاد از ابتدای ستون b بررسی میکنه تا به تکراری برسه.

نوشته اصلی توسط maziardm
                  سلام مجدد
                  یه سوال دیگه برام پیش اومد. اگر بخوام کل ردیف قرمز بشه ولی یه سلول در کنار اینکه قرمز میشه یه عنوانی هم در اون درج بشه چیکار باید کرد. برای مثال در فایل اخری که ضمیمه کردی؛ ردیف 4 که تکراری ردیف 3 هستش قرمز میشه. همه سلولهای ردیف 3 قرمز بشند ولی سلول d4 با یه رنگ قرمز دیگه (کمرنگتر) که در آن نوشته شده باشد "ردیف تکراری است" مشخص بشه.
                  با تشکر دوباره

درخصوص سؤال دومتون هم ابتدا می بایست فرمولی در ستون d نوشته بشه که شرط تکراری بودن رو بررسی کنه

و اگر شرط برقرار بود اعلام کنه:
                  کد PHP:
                  =IF(COUNTIFS($B$2:B2;$B2;$C$2:C2;$C2)>1;"ردیف تکراری است";""
                  سپس در کاندیشنال فرمتینگ سلول هایی که این شرط رو دارند رو مشخص کنه:
                  کد PHP:
                  =D1="ردیف تکراری است" 
                  موفق باشید.
                  فایل های پیوست شده
                  [/FONT][/B][/CENTER]
                  [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                    • 450

سلام
                    فرمول اول کل محدوده ستون b رو مقایسه میکنه اما فرمول دوم میاد از ابتدای ستون b بررسی میکنه تا به تکراری برسه.

درخصوص سؤال دومتون هم ابتدا می بایست فرمولی در ستون d نوشته بشه که شرط تکراری بودن رو بررسی کنه

و اگر شرط برقرار بود اعلام کنه:
                    کد PHP:
                    =IF(COUNTIFS($B$2:B2;$B2;$C$2:C2;$C2)>1;"ردیف تکراری است";""
                    سپس در کاندیشنال فرمتینگ سلول هایی که این شرط رو دارند رو مشخص کنه:
                    کد PHP:
                    =D1="ردیف تکراری است" 
                    موفق باشید.
                    حسام جان ممنون. جواب این سوالمو گرفتم. فقط مسئله اینجاست که میشه اینکار رو بدون نوشتن فرمول در سلول مربوطه در ستون d انجام داد. یعنی با همون قابلیت های کندیشنال فرمتینگ؟ فقط هم قرمز کمرنگ بشه. نمی خواد چیزی توش نوشته بشه. همون داده ای که وارد می کنیم باشه. فقط رنگش مثل فایلی که گذاشتی کمرنگ تر شه. به خاطر این میگم که احتمال داره بخوام داخل ستون دی مقادیری وارد کنم. با تشکر دوباره

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                      • 2065
                      • 72.00

Conditional Formatting

نوشته اصلی توسط maziardm
                      حسام جان ممنون. جواب این سوالمو گرفتم. فقط مسئله اینجاست که میشه اینکار رو بدون نوشتن فرمول در سلول مربوطه در ستون d انجام داد. یعنی با همون قابلیت های کندیشنال فرمتینگ؟ فقط هم قرمز کمرنگ بشه. نمی خواد چیزی توش نوشته بشه. همون داده ای که وارد می کنیم باشه. فقط رنگش مثل فایلی که گذاشتی کمرنگ تر شه. به خاطر این میگم که احتمال داره بخوام داخل ستون دی مقادیری وارد کنم. با تشکر دوباره
                      فرمولی که در پست 7 گذاشتم رو بنویسید منتها ابتدا محدوده ی d رو انتخاب کنید:
                      کد PHP:
                      =COUNTIFS($B$2:B2;$B2;$C$2:C2;$C2)>

یعنی درواقع دو تا شرط بنویسید یکی برای ستون های a,b,c و یکی هم برای محدوده ی ستون d ولی با یک فرمول.
                      موفق باشید.
                      فایل های پیوست شده
                      [/FONT][/B][/CENTER]
                      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..