محاسبه مالیات بر اساس جدول مالیات

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

[حل شده] محاسبه مالیات بر اساس جدول مالیات

سلام و روز خوش و تبریک سال نو
    امیدوارم سال جدید سال بهتری برای همه باشه
    یه فایل محاسبه مالیات دارم. توضیحات رو به صورت کامل در فایل قرار دارم. به صورت کلی اگر بگم می خوام با توجه به اطلاعات جدول مربوط به اطلاعات محاسبه مالیات و ضرایب مالیاتی، با ورود میزان حقوق و سال، مالیات رو محاسبه کنه.
    البته بابت پیچیدگی کار (به نظر خودم بر اساس میزان مهارتم میگم پیچیده وگرنه شاید برای دوستان کار سختی نباشه) از دوستان پوزش می خوام و بابت زحمتی که میکشن و وقتی که میزارن نهایت تشکر رو دارم.
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
    یه فایل محاسبه مالیات دارم. توضیحات رو به صورت کامل در فایل قرار دارم. به صورت کلی اگر بگم می خوام با توجه به اطلاعات جدول مربوط به اطلاعات محاسبه مالیات و ضرایب مالیاتی، با ورود میزان حقوق و سال، مالیات رو محاسبه کنه.
    البته بابت پیچیدگی کار (به نظر خودم بر اساس میزان مهارتم میگم پیچیده وگرنه شاید برای دوستان کار سختی نباشه) از دوستان پوزش می خوام و بابت زحمتی که میکشن و وقتی که میزارن نهایت تشکر رو دارم.
    با تشکر
    با سلام و روز خوش
    دوستان پاسخی نیست؟
    با تشکر

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
      با تشکر
      با سلام و روز خوش
      کلی با این فایل کار کردم و بالاخره تونستم جواب رو بدست بیارم. فایل رو برای بررسی و نظر و یا استفاده قرار دادم. بازم اگه دوستان راه و روش بهتری سراغ دارند بفرمایند. البته بگم فرمولش خیلی طولانیه و خودمم به سختی می تونم تجزیه و تحلیلش کنم.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
        • 170

یک پاسخ با روش متفاوت
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..