راهنمایی پاک کردن اطلاعات

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kazem1359

• 2018/06/08
    • 331
    • 39.00

[حل شده] راهنمایی پاک کردن اطلاعات

سلام یک فایل از سایت ارسال کردم ویک فایل با لینک زیر ارسال کردم لطفا در مورد مشکل زیر کمک گنید ممنون میشم

ابتدا فایل لینک شده را باز نمایید سپس در فایل ارسالی فایل اینترنتی را باز نمایید که مشخصات یک شخص می اید حالا ما می خواهیم طبق راهنمای فایل اکسل باز شده مراحل زی را انجام دهید :
    اول در فایل اینترنتی باز شده کلیدهای ctrl + a را با هم بفشارید سپس کلیدهای ctrl + c رابا هم بفشارید سپس در فایل اکسل باز شده برروی دکمه جایگذاری اطلاعات شخص حقیقی اول کلیک کنید با این کار اطلاعات در شیتهای 1 و 22 و 5 و فرمها جایگزین میشه (حالا مشکلی که ما داریم اینه که می خواهیم اطلاعات جایگزین شده در شیتهای گفته شده را پاک کنیم ) لطفا برروی دکمه پاک کردن اطلاعات در شیت 10 کلیک کنید که مشکل به وجود میاد لطفا کمک کنید
    رمز vba هم 1359 هست

- - - Updated - - -

یک مورد یادم رفت هرجا ok یا تایید خواست تایید , ok کنید
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط kazem1359
    سلام یک فایل از سایت ارسال کردم ویک فایل با لینک زیر ارسال کردم لطفا در مورد مشکل زیر کمک گنید ممنون میشم

ابتدا فایل لینک شده را باز نمایید سپس در فایل ارسالی فایل اینترنتی را باز نمایید که مشخصات یک شخص می اید حالا ما می خواهیم طبق راهنمای فایل اکسل باز شده مراحل زی را انجام دهید :
    اول در فایل اینترنتی باز شده کلیدهای ctrl + a را با هم بفشارید سپس کلیدهای ctrl + c رابا هم بفشارید سپس در فایل اکسل باز شده برروی دکمه جایگذاری اطلاعات شخص حقیقی اول کلیک کنید با این کار اطلاعات در شیتهای 1 و 22 و 5 و فرمها جایگزین میشه (حالا مشکلی که ما داریم اینه که می خواهیم اطلاعات جایگزین شده در شیتهای گفته شده را پاک کنیم ) لطفا برروی دکمه پاک کردن اطلاعات در شیت 10 کلیک کنید که مشکل به وجود میاد لطفا کمک کنید
    رمز vba هم 1359 هست

- - - Updated - - -

یک مورد یادم رفت هرجا ok یا تایید خواست تایید , ok کنید
    سلام،
    کدهای داخل Module1 را پاک کرده سپس کد های زیر را داخل آن پیست کنید و فایل رو چک کنید.
    کد:
    Sub Macro111111()
    Sheets("Sheet1").Cells.Delete
    Dim Shp As Shape
    For Each Shp In Sheets("Sheet1").Shapes
        Shp.Delete
    Next Shp

Sheets("Sheet5").Cells.Delete
    For Each Shp In Sheets("Sheet5").Shapes
        Shp.Delete
    Next Shp

Sheets("Sheet22").Cells.Delete