ایجاد مینیمایز کلی بر روی یوزر فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sma519

• 2013/10/23
    • 29
    • 57.00

پرسش ایجاد مینیمایز کلی بر روی یوزر فرم

با عرض سلام و خشته نباشید خدمت دوستان گرانقدر

دنبال مطلبی در مورد ایجاد مینیمایز بر روی یوزر فرم اکسل می گشتم که با کلیک بر روی اون، کل اکسل به همراه یوزرفرم فعال مینیمایز بشه، و زمانی که در taskbar بر روی آیکن اکسل مینیمایز شده کلیک میکنم، دوباره هم اکسل و هم یوزر فرم فعال به حالت اولیه برگردن.

تو این انجمن فایل پیوستی رو پیدا کردم که فقط یوزر فرم رو مینیمایز میکنه. لطفا راهنمایی کنید چه تغییراتی توش انجام بدم تا خواسته بالا رو برآورده کنه.
    (آپلود فایل اکسل خطا داد، برای همین زیپ کردم)

با تشکر قبلی
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

سلام دوست عزیز
    در تاپیک زیر یک آموزش در همین خصوص قرار داده شده:
    مینیمایز و ماکسیمایز یوزرفرم ها
    با سپاس از mmn1000
    امیدوارم مفید باشه.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• sma519

• 2013/10/23
      • 29
      • 57.00

با سلام و تشکر بابت توجه شما
      مشابه این فایل همون فایلی هست که از همین انجمن پیدا کردم و در پیوست سوالم قرار دادم
      اما درخواست من این بود که با انجام تغییراتی، با زدن دکمه مینیمایز در یوزرفرم خود اکسل هم با یوزرفرم مینیمایز بشه و با کلیک بر روی آیکن اکسل مینیمایز شده در taskbar ، هم اکسل و هم یوزرفرم دوباره به حالت اول برگردن.
      کدی مثل کد زیر اکسل رو هم با یوزر فرم مینیمایز میکنه. اما مشکل من اینه که نمیدونم این کد رو کجا قرار بدم تا به جای CommandButton1 با دکمه مینیمایز فرم اجرا بشه. و اینکه برای بازگشت به حالت اولیه چه کدی رو کجا اضافه کنم تا با کلیک بر روی آیکن اکسل در taskbar ، یوزرفرم هم باهاش بالا بیاد و Hide نمونه.

()PrivateSub CommandButton1_Click
      Me.Hide
      Application
      .WindowState = xlMinimized
      EndSub
      با تشکر مجدد

کامنت

• ashrafhosseini
        • 2018/01/24
        • 1

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
          • 558
          • 41.00

نوشته اصلی توسط ashrafhosseini
          سلام
          دوست عزیز در خواست شما در پست زیر اضافه شد چک کنید

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
          سلام دوست عزیز
          در تاپیک زیر یک آموزش در همین خصوص قرار داده شده:
          مینیمایز و ماکسیمایز یوزرفرم ها
          با سپاس از mmn1000
          امیدوارم مفید باشه.
          موفق باشید.

با تشکر میثم مقدم نیا
          [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..