فرمول نويسي در محيط پاور كوئري (m)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
    • 83
    • 56.00

فرمول نويسي در محيط پاور كوئري (m)

با سلام
    لطفا فرمول هاي زير را در محيط m معادل سازي بفرماييد .=IF('کتاب '!V5="عالی"; 5; IF(AND('کتاب '!V5="خوب";C2=0.5);3;IF(AND('کتاب '!V5="خوب";C2=0);2.5;IF(AND('کتاب '!V5="متوسط";C2=0.5);2.5;IF(AND('کتاب '!V5="متوسط";C2=0);2;IF('کتاب '!V5="ضعیف"; 2.5;0))))))

=IF(OR('کتاب '!S5="مشارکت در فراخوان";'کتاب '!S5="مشارکت در جشنواره");0.5;0)

=IF((D2+IF(F2>0;F2;E2))>=6;6;(D2+IF(F2>0;F2;E2)))

=IF(OR('کتاب '!U5="رتبه یک کشوری";'کتاب '!U5="رتبه دو کشوری";'کتاب '!U5="رتبه سه کشوری";'کتاب '!U5="رتبه یک استانی";'کتاب '!U5="رتبه دو استانی";'کتاب '!U5="رتبه سه استانی";'کتاب '!U5="رتبه یک شهرستانی";'کتاب '!U5="رتبه دو شهرستانی";'کتاب '!U5="رتبه سه شهرستانی";'کتاب '!U5="شایسته تقدیر کشوری";'کتاب '!U5="شایسته تقدیر استانی";'کتاب '!U5="شایسته تقدیر شهرستانی");1.5;0)
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

سلام
    اولا که فرمول هایی که نوشتید اصلا قابل خوندن نیستند
    ثانیا شما به راحتی میتونید فرمول هایی از نوع if و and و ... رو در محیط پاور کوئری وارد کنید و نیازی به فرمول نویسی زبان M نیست
    در پاور کوئری در تب add column گزینه ای داریم به اسم conditional column که در اونجا به راحتی میتونید فرمول های if خودتون رو فرمول نویسی کنید بدون نوشتن کد
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
      • 83
      • 56.00

سلام
      اون فرمول ها نوشته شد . ميشه براي if تو در تو راهنمايي بفرماييد . به طور مثال (((if (( d2 + if(f2>0, f2,e2))>=6,6,(d2+if(f2>0,f2,e2 : )[]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
        • 842
        • 100

از همون قسمتی که عرض کردم خدمتتون میتونید if تو در تو هم بنویسید
        یک گزینه Add ruls داره که هر بار که اون گزینه رو بزنید سطح جدیدی در ادامه if های شما ایجاد میشه

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
          • 83
          • 56.00

ممنونم از توضيحتون ، البته اين فرمولي كه من نوشتم را با منطق add ruls نميشه پياده كرد.(حداقل من كه نتونستم). ميشه در مورد فرمول countifs و منطق نوشتن آن در كوئري توضيح بفرماييد .
          سپاس

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
            • 842
            • 100

نوشته اصلی توسط MA.SHAHIDI
            ممنونم از توضيحتون ، البته اين فرمولي كه من نوشتم را با منطق add ruls نميشه پياده كرد.(حداقل من كه نتونستم). ميشه در مورد فرمول countifs و منطق نوشتن آن در كوئري توضيح بفرماييد .
            سپاس
            منظورتون در زیان M است؟
            متوجه اینکه میفرمایید منطق نمیشم
            باید خواسته دقیقتون مشخص بشه
            کلا در مورد توابع Count در M توابعی مثل List.Count و ... وجود داره که توضیحات تکمیلی رو میتونید در لینک زیر مطالعه کنید ، بنده هم اگر در توانم بود سوالی داشتید کمکتون میکنم

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
              • 83
              • 56.00

سلام دوباره
              ممنونم از محبت شما
              سوالي كه براي من مطرحه الان اينه كه چرا وقتي در پاور كوئري و در custom culomn - add culomn محتواي چند ستون از اعداد را كه جمع مي كنيم در پاسخ به ما null مي دهد .؟ مثلا داريم [b] + [a]= كه هر كدام از اين ستون ها حاوي يه سري اعداد هستند و البته برخي سلول ها هم null . در پاسخ به فرمول بالا پاسخ فقط null است .

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                • 842
                • 100

نمیدونم نمونه فایل بزارید
                شاید ستون های شما Text شده و خب متن هم فابلیت جمع پذیری نداره و جواب null میده
                باز هم برای راهنمایی بهتر نمونه فایل بزارید

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
                  • 83
                  • 56.00

سلام
                  نمونه فايل را ارسال كردم
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                    • 842
                    • 100

حقیقتا خودمم توقع این موضوع رو نداشتم و نمیدونم چرا null میده اما بهرحال راه حل اینه در پاورکوئری ستون کادر رو با استفاده از ابزار Replace Values در تب Transform بیاید null رو با 0 جابجا کنید تا فرمول درست جواب بده

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
                      • 83
                      • 56.00

ممنونم از وقتي كه گذاشتيد . اما تعداد ستون ها زياده و محدوديت هاي كوئري هم همچنين

کامنت

چند لحظه..