من یه فایل اکسل دارم که خروجی دستگاه ساعت زنی هست و ورودی یه برنامه دیگه است و زیاد امکان تغییر و ویرایش در خود فایل رو ندارم.کاری که من میخوام انجام بدم اینه که در این فایل در روز های شنبه ساعت های ورود پرسنل که از 7:0 تا 8:30 هست رو تبدیل به ساعت 7:0 کنم .کسی از دوستان راه حلی رو میتونه پیشنهاد بده؟
راه حلی برای رفع مشکل فیلتر زمان
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام به دوستان عزیز
من یه فایل اکسل دارم که خروجی دستگاه ساعت زنی هست و ورودی یه برنامه دیگه است و زیاد امکان تغییر و ویرایش در خود فایل رو ندارم.کاری که من میخوام انجام بدم اینه که در این فایل در روز های شنبه ساعت های ورود پرسنل که از 7:0 تا 8:30 هست رو تبدیل به ساعت 7:0 کنم .کسی از دوستان راه حلی رو میتونه پیشنهاد بده؟برچسب ها: هیچکدام -
سلام،سلام به دوستان عزیز
من یه فایل اکسل دارم که خروجی دستگاه ساعت زنی هست و ورودی یه برنامه دیگه است و زیاد امکان تغییر و ویرایش در خود فایل رو ندارم.کاری که من میخوام انجام بدم اینه که در این فایل در روز های شنبه ساعت های ورود پرسنل که از 7:0 تا 8:30 هست رو تبدیل به ساعت 7:0 کنم .کسی از دوستان راه حلی رو میتونه پیشنهاد بده؟
ابتدا از فایلتون بکاپ بگیرید.
یک ماژول ایجاد کنید.
کد زیر را داخل آن پیست کرده و اجرا کنید تا تغییرات اعمال شود.
یا حق.کد:Sub rplct() Dim lstrow As Double Dim rr As String Dim i As Double lstrow = Range("b" & Rows.Count).End(xlUp).Row rr = ChrW(1588) & ChrW(1606) & ChrW(1576) & ChrW(1607) For i = 1 To lstrow If Range("c" & i) = rr And _ Range("b" & i) >= "07:00" And _ Range("b" & i) <= "08:30" Then Range("b" & i) = "07:00" Range("c" & i & ":b" & i).Interior.ColorIndex = 22 End If Next i End Sub[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER] -
سلام،
ابتدا از فایلتون بکاپ بگیرید.
یک ماژول ایجاد کنید.
کد زیر را داخل آن پیست کرده و اجرا کنید تا تغییرات اعمال شود.
یا حق.کد:Sub rplct() Dim lstrow As Double Dim rr As String Dim i As Double lstrow = Range("b" & Rows.Count).End(xlUp).Row rr = ChrW(1588) & ChrW(1606) & ChrW(1576) & ChrW(1607) For i = 1 To lstrow If Range("c" & i) = rr And _ Range("b" & i) >= "07:00" And _ Range("b" & i) <= "08:30" Then Range("b" & i) = "07:00" Range("c" & i & ":b" & i).Interior.ColorIndex = 22 End If Next i End Sub
ماژول رو اضافه کردم چجوری اجراش کنم؟کامنت
-
[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت

کامنت