با سلام...من میخوام اطلاعات رو از اکسل به ورد کپی کنم اما بعد از کپی چون بعضی از ردیف های اکسل با کلمات کوتاه تر و بعضی بلند تر وجود داشته اند بعد از کپی فاصله زیادی بین کلمات میافتد..در صورتی که من میخوام فقط به اندازه یک جای خالی بین کلمات فاصله داشته باشد.
کپی کلمات اکسل به داخل ورد
Collapse
X
-
سلام
فکر نکنم این موضوع به اکسل مربوط بشه
تنطیمات وورد است این مورد که میفرمایید
شما بعد از کپی در اکسل در وورد کلیک راست و گزینه Keep Text Only رو بزنید احتمالا درست میشه اگر هم نشد متنتون رو انتخاب کنید از ابزارهای وورد مثل Right To Left و Justify اصلاح کنید متن ها رو[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER] -
آفیس من ۲۰۰۷ هست و به دلایلی امکان آپگرید ندارم....و گزینهkeep text only نداره ولی تو قسمت paste special گزینه هایی مربوط به text داره که با اونها کلا ترکیب به هم میریزه....اگر میشد اینجا عکس فرستاد عالی بود..بعد از کپی از اکسل به وورد وقتی رو متن کلیک میکنم در بالا گزینه های table column و hanging ident میاد که در واقع باعث ایجاد فاصله زیاد بین کلمات میشه.کامنت
-
عکس که میشه ارسال کرد اگر نتونستید Zip کنید و ارسال کنید
حالا من نمیدونم وورد 2007 چه امکاناتی رو داشت یا نداشت اما قطعا چون شما دارید با بردرها عملیات کپی رو انجام میدید این مشکل هست
نمیشه متنتون رو انتخاب کنید و از ابزارهای وورد مثل Right To Left و Justify اصلاح کنید متن ها رو؟این ابزارها رو هم نداره؟احتمالا از این طریق بشه[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
کامنت