اضافه کردن 1 واحد به فرمول سلول قبل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

[حل شده] اضافه کردن 1 واحد به فرمول سلول قبل

با سلام و روز خوش
    فرض کنید فرمول روبرو رو در سلول c5 نوشتم.
    کد PHP:
    =indirect($a$1&1
    حالا می خوام فرمول زیر رو درگ کنم برای مثال تا سلول c20. می خوام جای یک یه فرمولی بنویسم که به ازای هر سلولی که در ستون c میاد پایین یکی به عدد فرمول بالا اضافه کنه. برای مثال در سلول c6 فرمول زیر نوشته میشه:
    کد PHP:
    =indirect($a$1&2
    به عبارت ساده تر:
    کد PHP:
    =indirect($a$1&1+1
    و در سلول c7::
    کد PHP:
    =indirect($a$1&3
    به عبارت ساده تر:
    کد PHP:
    =indirect($a$1&2+1
    و در سلول c15::
    کد PHP:
    =indirect($a$1&11
    به عبارت ساده تر:
    کد PHP:
    =indirect($a$1&10+1
    یعنی با هر سلول که میام پایین یکی به عدد قبلی اضافه میشه.
    حالا سوالم اینه که راه حله این موضوع چیه؟ چه باید کرد؟
    با تشکر.
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    هرچند خيلي سعي کرديد توضيح بديد و ساده بگيد ولي من نفهميدم آخر چي شد
    چرا از اين استفاده نميکنيد و $ رو قبل از عدد يک بر نميداريد
    کد:
    =INDIRECT($A1)
    اينجوري هر سلولي که مياييد پايين عدد يک يه دونه بهش اضافه ميشه
    اگه اين جوابتون نبود لطفا دقيق بگيد ميخواهيد که چه سلولهايي چه چيزي توشون نوشته بشه راستش الان فرمولي که نوشتيد اصلا غلطه و خروجي نداره. اينو ميگم
    کد:
    [COLOR=#007700][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]indirect[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]([/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]$a[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]$[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]1[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]&[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]1[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace])[/FONT][/COLOR]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

نوشته اصلی توسط hadi1980
      سلام
      هرچند خيلي سعي کرديد توضيح بديد و ساده بگيد ولي من نفهميدم آخر چي شد
      چرا از اين استفاده نميکنيد و $ رو قبل از عدد يک بر نميداريد
      کد:
      =INDIRECT($A1)
      اينجوري هر سلولي که مياييد پايين عدد يک يه دونه بهش اضافه ميشه
      اگه اين جوابتون نبود لطفا دقيق بگيد ميخواهيد که چه سلولهايي چه چيزي توشون نوشته بشه راستش الان فرمولي که نوشتيد اصلا غلطه و خروجي نداره. اينو ميگم
      کد:
      [COLOR=#007700][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]indirect[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]([/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]$a[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]$[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]1[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]&[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]1[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace])[/FONT][/COLOR]
      با سلام و صبح به خیر
      ممنون از شما
      درست میگید. اصلا سوالم رو خوب بیان نکردم. اصلا از ریشه مشکل داره چون خودمم نمی دونستم مشکل کجاست که بتونم به خوبی بیان کنم. به همین دلیل اصلا سوالمو کنار می ذارم.
      از اینکه دوستان توجه کردند ممنون و از اینکه گمراهشون کردم پوزش.

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
        • 237
        • 86.00

سلام
        يعني الان ناراحت شديد
        من قصدي نداشتم و واقعا با اينکه قصدم اين بود کمکي کنم نفهميدم که بزاريد به حساب حواس پرتي من و اينکه شايد دقيق مطالبتون رو نخوندم يا خوب براي فهميدنش وقت نذاشتم
        بهرحال اگه کمکي ميتونم بکنم بفرماييد

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

اضافه کردن 1 واحد به فرمول سلول قبل

سلام
          بعید می دونم maziardm ناراحت شده باشند و توصیه من به ایشون اینه که اگر یک فایل فرضی بگذارند؛ قطعاً بهتر و سریعتر به جواب می رسند.

علی الحساب شاید این فرمول جوابشون رو بده:
          کد PHP:
          =INDIRECT($A$1&ROW(A1)) 
          موفق باشید.
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
            • 450

نوشته اصلی توسط hadi1980
            سلام
            يعني الان ناراحت شديد
            من قصدي نداشتم و واقعا با اينکه قصدم اين بود کمکي کنم نفهميدم که بزاريد به حساب حواس پرتي من و اينکه شايد دقيق مطالبتون رو نخوندم يا خوب براي فهميدنش وقت نذاشتم
            بهرحال اگه کمکي ميتونم بکنم بفرماييد
            سلام هادی جان
            نه بابا ناراحتی چیه. شما لطف دارید اصلا این چیزایی که شما گفتید نیست.
            ببخشید زودتر جواب ندادم. دیروز نبودم وگرنه زودتر جواب میدادم. تا این سوتفاهم بیشتر نشه.
            واقعیتش اینه که به سوالم برگشتم و دقت کردم دیدم اصلا خواسته ام رو درست بیان نکردم. ضمن اینکه اصلا وقتی به فایل اصلی برگشتم دیدم مشکل از جایی دیگه است. کلا کشف مشکل اشتباه بود و هم توضیح درخواست من. به همین دلیل اصلا سوالمو کنار گذاشتم.
            بازم از توجهتون ممنونم و از اینکه باعث سو تفاهم شد پوزش

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
            سلام
            بعید می دونم maziardm ناراحت شده باشند و توصیه من به ایشون اینه که اگر یک فایل فرضی بگذارند؛ قطعاً بهتر و سریعتر به جواب می رسند.

علی الحساب شاید این فرمول جوابشون رو بده:
            کد PHP:
            =INDIRECT($A$1&ROW(A1)) 
            موفق باشید.
            سلام حسام جان
            کاملا درست میگی. تو پست قبلی هم برای هادی توضیح دادم چی شده. سو تفاهم پیش اومده و من اصلا ناراحت نیست. ناراحتم باشم از دست خودمه بدلیل اینکه سوالم رو اشتباه متوجه شدم.
            ممنون که توجه کردیو جواب دادی. واقعیتش اینه که اصلا هم اشتباه مشکل رو درک کردم و هم خواسته ام رو درست شرح ندادم.
            از اینکه وقت گذاشتید ممنون و از اینکه توضیحات خوب نبود پوزش

کامنت

چند لحظه..