خروجی پی دی اف

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kazem1359

• 2018/06/08
    • 331
    • 39.00

[حل شده] خروجی پی دی اف

سلام با ماکرو از شیت اکسل خروجی پی دی اف می گیرم که هنگام گرفتن خروجی فایل پی دی اف نیز در یکی از درایوها ذخیره میشه حالا راهی هست که خروجی پی دی اف بگیریم ولی ذخیره نشه چون نیازی به ذخیره کردن ندارم؟
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    ميشه فايل بزاريد ببينم چجوري خروجي ميگيريد

کامنت

• kazem1359

• 2018/06/08
      • 331
      • 39.00

سلام فایل در تاپیک راهنمایی پا کردن اطلاعات هست ما می خواهیم وقتی روی باتونهای پرینت کلیک می کنیم مستقیم فایل پی دی اف باز بشه و نیازی به ذخیره فایل پی دی اف شده نیست

کامنت

• kazem1359

• 2018/06/08
        • 331
        • 39.00

سلام اساتید محترم لطفا راهنمایی نمایید. ممنون میشم

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
          • 237
          • 86.00

سلام مجدد
          من بلد نيستم اون فايل رو اونجايي که گفتيد پيداش کنم (آخه تو انجمن بازي صفر کيلومترم) و البته حوصله اش هم ندارم
          اگه ممکنه فايل رو تو اين پست هم بارگذازي کنيد تا حلش کنيم

کامنت

• Alireza
            مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
            • 648
            • 80.00

نوشته اصلی توسط kazem1359
            سلام فایل در تاپیک راهنمایی پا کردن اطلاعات هست ما می خواهیم وقتی روی باتونهای پرینت کلیک می کنیم مستقیم فایل پی دی اف باز بشه و نیازی به ذخیره فایل پی دی اف شده نیست
            سلام
            چه لزومی داره Pdf باز بشه خوب برای نمایش از print privew اکسل استفاده کنید و بعد چاپ بگیرید تا جایی که حضور ذهن دارم که Pdf فقط save as داره و مگر با ماکرو save کنید و بازم با ماکرو پاک کنید فایلش رو .
            [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
            [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
              • 237
              • 86.00

سلام مجدد
              راستش من هم تو فرومهاي انگليسي هم خيلي جستجو کردم
              همه ميگن اکسل اين قابليت رو نداره که بتونه بدون ذخيره کردن فايل پي دي اف در يک درايو اونو اکسپورت کنه و بنظر راهکاري نداره
              حتي اگه مسير فايل هم بهش نديد مثل کد زير باز هم تو داکيومنت ذخيره اش ميکنه
              کد:
              [COLOR=#333333][FONT=monospace]ActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Quality:=xlQualityStandard, IncludeDocProperties:=True, IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=True[/FONT][/COLOR]

کامنت

• kazem1359

• 2018/06/08
                • 331
                • 39.00

ممنون از زحمتی که کشیدین سپاس فراوان پیروز و موفق باشید

کامنت

چند لحظه..