مطلق کردن سلول ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saleh64

• 2017/09/12
    • 23
    • 68.00

پرسش مطلق کردن سلول ها

سلام
    من میخوام تمام سلول ها ی استفاده شده در فرمول های مختلف یک محدوده رو مطلق کنم
    آیا این امکان وجود داره که با انتخاب اون محدوده به صورت یکجا این کار انجام بشه یا اینکه باید هر فرمول به صورت جداگانه مطلق کنم
    ممنون
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    اگه فرمولها به سلولهاي متنوعي ارجاع داده شده باشند خيلي سخت ميشه
    ولي يه راهکار ساده اينه که تک تک اون سلولهايي که ميخواي آدرسهاشون مطلق بشه رو اديت کني و آدرسهاش رو مطلق کني
    براي اينکار ميانبر کيبوردي داريم با کليدهاي جهتي برو به سلول بعدي يه f2 (براي ويرايش سلول) بعدش يه f4 (که همه فرمولهاي توسلول رو مطلق ميکنه)
    اگه هم خيلي زيادند فايل بزار براش برنامه مينويسم
    موفق باشيد
    هادي

کامنت

• Alireza
      مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
      • 648
      • 80.00

نوشته اصلی توسط saleh64
      سلام
      من میخوام تمام سلول ها ی استفاده شده در فرمول های مختلف یک محدوده رو مطلق کنم
      آیا این امکان وجود داره که با انتخاب اون محدوده به صورت یکجا این کار انجام بشه یا اینکه باید هر فرمول به صورت جداگانه مطلق کنم
      ممنون
      سلام
      برای فرمول نویسی اصول رو رعایت کنید، پس از گسترش فرمول در سطر و ستون ها نیازی به ویرایش ندارند .
      [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
      [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
      [/CENTER]

کامنت

• saleh64

• 2017/09/12
        • 23
        • 68.00

نوشته اصلی توسط Alireza
        سلام
        برای فرمول نویسی اصول رو رعایت کنید، پس از گسترش فرمول در سطر و ستون ها نیازی به ویرایش ندارند .
        فقط برام سوال بود که آیا میشه این کار انجام داد یا نه
        به هر حال ممنون

کامنت

چند لحظه..