نشان دادن اسم و فایمل تکراری در دو ستون و تبدیل اعداد به تاریخ کامل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parsa70

• 2016/09/12
    • 81

[حل شده] نشان دادن اسم و فایمل تکراری در دو ستون و تبدیل اعداد به تاریخ کامل

با سلام
    من تو فایل اکسل که ارسال می کنم تعدادی تاریخ دارم تو یک ستون که یک سریشون مثلا: 02-03-85 هست و یک سری دیگه مثلا 03-02-1385 هست میشه یک کاری کرد که همرو کامل نوشت؟؟
    و سوال دیگم این هست تو اون قسمت کاندیشنیال فرمتینگ چیکار کنم تو لیستم که مثلا نام مهدی و نام خانوادگی محمدی هست تمام دو ستونی که اسم و فامیل یکی هست رو با رنگ مشخص کنه برای یک ستون می تونم این کارو بکنم ولی دو ستون کنار هم نمیشه فکر کنم پیوست رو ببینید متوجه بشید.
    با سپاس
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط parsa70
    با سلام
    من تو فایل اکسل که ارسال می کنم تعدادی تاریخ دارم تو یک ستون که یک سریشون مثلا: 02-03-85 هست و یک سری دیگه مثلا 03-02-1385 هست میشه یک کاری کرد که همرو کامل نوشت؟؟
    و سوال دیگم این هست تو اون قسمت کاندیشنیال فرمتینگ چیکار کنم تو لیستم که مثلا نام مهدی و نام خانوادگی محمدی هست تمام دو ستونی که اسم و فامیل یکی هست رو با رنگ مشخص کنه برای یک ستون می تونم این کارو بکنم ولی دو ستون کنار هم نمیشه فکر کنم پیوست رو ببینید متوجه بشید.
    با سپاس
    سلام
    کافیست داخل ستون جدید، دو ستون رو مانند مثال زیر با هم ترکیب کنید، سپس از کاندیشنیال فرمتینگ برای ستون جدید استفاده کنید.
    کد:
    =d2& " "&e2
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

نوشته اصلی توسط parsa70
      با سلام
      با سپاس
      سلام
      درخصوص سؤال اولتون می تونید از ستون کمکی
      استفاده کنید و این فرمول رو بنویسید:
      کد PHP:
      =if(len(b2)=10;b2;13&b2
      و در سؤال دومتون هم می تونید از ستون کمکی
      استفاده نکنید و پس از انتخاب محدوده مورد نظرتون در کاندیشنال فرمتینگ این فرمول رو بنویسید:
      کد PHP:
      =countifs($d$2:$d$10;$d2;$e$2:$e$10;$e2)>
      موفق باشید.
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..