تعیین « فرمت روز » برای تاریخ شمسی در یک سلول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

[حل شده] تعیین « فرمت روز » برای تاریخ شمسی در یک سلول

درود بر شما!

من به« فرمت روز» تاریخ شمسی( 1398/02/12مثال) نیاز دارم همانطور که در تاریخ میلادی (مثال 2019/05/01 )در Format Cells قسمت Typeبرای روز dd و ماه mmو سالyy استفاده می شود در تاریخ شمسی چگونه می توان «فرمت روز »را ایجاد کرد لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
    درود بر شما!

من به« فرمت روز» تاریخ شمسی( 1398/02/12مثال) نیاز دارم همانطور که در تاریخ میلادی (مثال 2019/05/01 )در Format Cells قسمت Typeبرای روز dd و ماه mmو سالyy استفاده می شود در تاریخ شمسی چگونه می توان «فرمت روز »را ایجاد کرد لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم
    سلام
    امیدوارم منظورتان را درست گرفته باشم
    هنگامی که تاریخ را در یکی از خانه های اکسل وارد می کنید (مثلا 1391/12/21) هنگام درج سال شمسی (مثلا 1391)، خود اکسل آنرا بصورت 1991 تغییر می دهد.

برای رفع آن تاریخ مورد نظرمان را بصورت زیر بنویسد:

"1391/12/21"=

بدین ترتیب تاریخ شما بصورت مورد نظرتان درج خواهد شد.

راه دوم:

کلیک راست روی سلول یا سلولهای موردنظر

کلیک راست روی آنها

format cell

costum در ستون سمت چپ

حالت yyyy/mm/dd رو انتخاب کنید و در کادر type ، حالت yyyy را به yy‌تغییر دهید.

با این کار، میتوان در سلول های انتخاب شده، روزها رو بصورت شمسی درج کرد. مثلا 92/11/12
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..