عدم نمایش لیست کشویی با محدوده پویا با تابعindirect و تابع تعیین اعداد اعشاری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

[حل شده] عدم نمایش لیست کشویی با محدوده پویا با تابعindirect و تابع تعیین اعداد اعشاری

با سلام و ادب

2 سوال دارم لطفا در صورت امکان جواب دهید مرسی!

1) چطور می توانم از تابع indirect در لیست کشویی با محدوده پویا استفاده کنم .

2) تابع یا فرمول تعیین عدد اعشاری ، که مشخص کند سلول اعشاری است یا نه? (مثلا true - false )

خیلی ممنون! بابت وقت گذاشتن جهت ارائه جواب به تمام سوالات کاربران
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

Trunc or int

سلام دوست عزیز
    پیشنهاد می کنم به جای استفاده از فرمول های پیچیده جهت لیست پویا، از Table استفاده کنید که همون کار رو براتون انجام میده.

درخصوص سؤال دومتون هم می تونید از فرمول استفاده کنید مثلاً این فرمول:
    کد PHP:
    =TRUNC(F13)<>F13 
    و یا این فرمول:
    کد PHP:
    =INT(F13)<>F13 
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      با سلام و ادب

2 سوال دارم لطفا در صورت امکان جواب دهید مرسی!

1) چطور می توانم از تابع indirect در لیست کشویی با محدوده پویا استفاده کنم .

2) تابع یا فرمول تعیین عدد اعشاری ، که مشخص کند سلول اعشاری است یا نه? (مثلا true - false )

خیلی ممنون! بابت وقت گذاشتن جهت ارائه جواب به تمام سوالات کاربران

سلام آقای بحرانی عزیز
      عالی بود پیشنهاد شما برای سوال یک و بویژه پاسخ سوال دو که خیلی وقت دنبالش می گشتم

سپاس فراوان
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..