تغییر سرچ در یوزرفرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • s.313

• 2019/02/05
    • 70

پرسش تغییر سرچ در یوزرفرم

سلام.من یک یوزرفرم دارم که بر اساس کد پرسنلی ،مشخصات کارمندان رو سرچ و قابلیت اصلاح و ثبت داره.
    چندتا مشکل وجود داره.
    ۱: بیشتر از ۲۰۰ تا چک باکس در یوزرفرم قبول نمیکنه و ارور میده. و من نزدیک به ۴۰۰ چک باکس دارم.
    ۲: چطور میشه جستجو رو بر اساس اسم قرار داد؟ با این کدی که من دارم فقط عدد قبول میکنه..
    فایل نمونه پیوست شد..
    فایل های پیوست شده
  • s.313

• 2019/02/05
    • 70

و یک سوال دیگه...
    چطور میشه وقتی من یوزرفرم رو باز میکنم و فردی رو سرچ یا ثبت میکنم بلافاصله کد ملی شخص در یک شیت دو در سلولa1 ثبت بشه.. و وقتی یوزرفرو رو باز میکنم و شخص دیگه ای رو وارد میکنم کد ملی شخص جدید در سلول a1 در شیت دو ثبت بشه...به عبارت دیگه با هر بار استفاده از یوزرفرم کد ملی شخص در سلول a1 از شیت دو ثبت بشه.. فقط در سلول a2
    امیدوارم واضح گفته باشم...
    Last edited by s.313; 2019/05/10, 02:44.

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط s.313
      و یک سوال دیگه...
      چطور میشه وقتی من یوزرفرم رو باز میکنم و فردی رو سرچ یا ثبت میکنم بلافاصله کد ملی شخص در یک شیت دو در سلولa1 ثبت بشه.. و وقتی یوزرفرو رو باز میکنم و شخص دیگه ای رو وارد میکنم کد ملی شخص جدید در سلول a1 در شیت دو ثبت بشه...به عبارت دیگه با هر بار استفاده از یوزرفرم کد ملی شخص در سلول a1 از شیت دو ثبت بشه.. فقط در سلول a2
      امیدوارم واضح گفته باشم...
      سلام
      در مورد ثبت کد ملی در سلول a1 شیت دیگه در هنگام ثبت یا جستجو من کد شما را اصلاح کردم
      فایل پیوست را ببیند
      فایل های پیوست شده
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• s.313

• 2019/02/05
        • 70

نوشته اصلی توسط mmn1000
        سلام
        در مورد ثبت کد ملی در سلول a1 شیت دیگه در هنگام ثبت یا جستجو من کد شما را اصلاح کردم
        فایل پیوست را ببیند
        سلام.ممنون. عالی بود.
        برای اینکه به جای کد پرسنلی با اسم سرچ کنه چکار کنم؟

کامنت

چند لحظه..